Facebook Pixel Τι λες, ρε Βενγκέρ; Απίθανη δήλωση για την φετινή χρονιά της Άρσεναλ!
| 2017-05-15 14:05:00

Τι λες, ρε Βενγκέρ; Απίθανη δήλωση για την φετινή χρονιά της Άρσεναλ!

Τι λες, ρε Βενγκέρ; Απίθανη δήλωση για την φετινή χρονιά της Άρσεναλ!

Ο Αρσέν Βενγκέρ καθυστερεί με... μαεστρία να μιλήσει για το μέλλον του στην Άρσεναλ. 

 Είναι λογικό, αφού προέχει ο τελικός κυπέλλου εναντίον της Τσέλσι στις 27 Μαϊου που (όλοι αντιλαμβάνονται πως) θα κρίνει τα πάντα. Ετσι, μετά τη διαφαινόμενη απώλεια της 4ης θέσης της Premier League και τον αποκλεισμό από το Champions League, ο Βενγκέρ επέλεξε ξανά να τοποθετηθεί στα... όρια της τρέλας!

Αφενός θεωρεί ότι η χαμηλή κατάταξη δεν θα αποτελέσει κριτήριο παραμονής στον πάγκο των «Κανονιέρηδων», αφετέρου υποστήριξε ότι η ομάδα του δεν τα πήγε και τόσο άσχημα! «Δεν θέλω να βγάλει κανείς συμπεράσματα, όμως οι 75 βαθμοί είναι αρκετά καλή συγκομιδή.

Πήρα το πρωτάθλημα το 1998 με 78 βαθμούς!» είπε ο Γάλλος προπονητής αναφερόμενος στην τελική συκομιδή της Αρσεναλ, εφόσον κερδίσει και τους δύο τελευταίους αγώνες της σεζόν. «Δεν είναι καταστροφική η σεζόν. Είναι πολύ δύσκολο για όλους να πάρουν πόντους σ΄αυτό το πρωτάθλημα. Σίγουρα δεν πήγε τόσο καλά όσο θα ήθελα, αφού στόχος μας ήταν ο τίτλος».

Ο Βενγκέρ ανέλαβε την Αρσεναλ τον Οκτώβριο του 1996, την οδήγησε σε πολύ μεγάλες στιγμές όμως έχουν περάσει 13 χρόνια από το τελευταίο της πρωτάθλημα (2004). Ο ίδιος είναι πια 67 ετών και ίσως ήλθε η ώρα της ανανέωσης για όλους.

«Πιστεύω ότι αν μείνουμε εκτός τετράδας, δεν θα παίξει κανένα ρόλο στον τρόπο με τον οποίο θα κινηθεί ο σύλλογος. Σίγουρα θα είναι δύσκολο να καταπιούμε τον αποκλεισμό, ειδικά αν χάσουμε το Champions League για έναν βαθμό, αλλά δεν θα αλλάξουν τα κριτήρια της διοίκησης. Ξέρω που θέλετε να με οδηγήσετε, αλλά δεν μπορώ να σας δώσω ενδείξεις σχετικά με το μέλλον μου» είπε ο πολύπειρος προπονητής.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags