Facebook Pixel Μήνυμα για "αφύπνιση" στους παίκτες και σύνθημα αντεπίθεσης από τον Ίβιτς!
| 2017-05-15 19:44:00

Μήνυμα για "αφύπνιση" στους παίκτες και σύνθημα αντεπίθεσης από τον Ίβιτς!

Μήνυμα για "αφύπνιση" στους παίκτες και σύνθημα αντεπίθεσης από τον Ίβιτς!

Ο Σέρβος τεχνικός μίλησε στη Nova μια ημέρα μετά την ήττα από την ΑΕΚ στα πλέι οφ και εμφανίστηκε αποφασισμένος για τη συνέχεια!

Την πεποίθησή του πως η ήττα από την ΑΕΚ θα "ξυπνήσει" τον ΠΑΟΚ ενόψει της συνέχειας τω πλέι οφ εξέφρασε ο Βλάνταν Ίβιτς.

Με δηλώσεις του στη Nova ο Σέρβος τεχνικό τόνισε ότι η ομάδα του θα κοιτάξει να διορθώσει τα λάθη του χθεσινού ντέρμπι και να προετοιμαστεί για το επόμενο που έρχεται, κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

Αρχικά τόνισε πως: "Πρέπει να ξεκινήσουμε από την αρχή, πρέπει να βγάλουμε συμπεράσματα από το παιχνίδι με την ΑΕΚ και να διορθώσουμε κάποια λάθη ειδικά από το πρώτο μισάωρο και να συνεχίσουμε. Υπάρχουν πέντε παιχνίδια μπροστά μας, ξέρουμε πως είναι έντονο πρόγραμμα, είναι τέλος της σεζόν αλλά είμαστε επαγγελματίες, έχουμε στόχο και θα τον κυνηγήσουμε μέχρι τέλος".

Σχετικά με το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό: "Πιστεύω στους παίκτες μου και στις δυνατότητες που έχουν. Πιστεύω πως το παιχνίδι με την ΑΕΚ θα μας «ξυπνήσει», γνωρίζουμε όλοι πως δεν κάναμε καλό παιχνίδι, πρέπει να προετοιμαστούμε με τον καλύτερο τρόπο για το ντέρμπι που είναι μπροστά μας".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags