Facebook Pixel Τρελό διαζύγιο στη Σούπερ Λιγκ! Ποιος κόουτς αφήνει τον πάγκο για...
| 2017-05-15 21:11:00

Τρελό διαζύγιο στη Σούπερ Λιγκ! Ποιος κόουτς αφήνει τον πάγκο για...

Τρελό διαζύγιο στη Σούπερ Λιγκ! Ποιος κόουτς αφήνει τον πάγκο για...

Παίζεται απίστευτο σενάριο μεταξύ δύο σουπερλιγκάτων ομάδων.

Το δρομολόγιο Γιάννενα – Τρίπολη ετοιμάζεται να ακολουθήσει ο Γιάννης Πετράκης αναλαμβάνοντας το τιμόνι του Αστέρα. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας marca-sl.gr, οι συζητήσεις μεταξύ του 58χρονου κόουτς και της αρκαδικής ομάδας βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και απομένουν να διευθετηθούν κάποιες τελευταία (σημαντικά) επιμέρους θέματα, αναφορικά με το project της συνεργασίας τους προκειμένου να «κλειδώσει» η συμφωνία και να ανακοινωθεί και επισήμως ο…γάμος!

Οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι οι συνιδιοκτήτες του Αστέρα Γιάννης Καϋμενάκης και Δημήτρης Μπάκος τρέφουν μεγάλη εκτίμηση για τον Ρεθυμνιώτη κόουτς, τη δουλειά του στον ΠΑΣ Γιάννινα και την προσφορά του στην ομάδα της Τρίπολης στο παλαιότερο πέρασμά του την περίοδο 2005-06.

Παρεμπιπτόντως, η αποχώρηση του κόουτς Πετράκη από τα Γιάννενα θα βάλει τον ΠΑΣ στη διαδικασία αναζήτησης νέου τεχνικού, ενώ μένει να φανεί ποιο θα είναι το μέλλον του Στάικου Βεργέτη στην Τρίπολη κι αν θα πάρει...μετάθεση ή όχι σε κάποιο άλλο πόστο στον Αστέρα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags