Facebook Pixel ΤΡΕΛΟ; Αλλάζει όνομα ομάδα της Super League!
| 2017-05-15 21:43:00

ΤΡΕΛΟ; Αλλάζει όνομα ομάδα της Super League!

ΤΡΕΛΟ; Αλλάζει όνομα ομάδα της Super League!

Τα πάντα... όλα γίνονται στο ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, γιατί όχι κι αυτό;

Μετά την συγχώνευση του με την ΑΕ Ποντίων ο Ηρακλής έχει επίσημα το όνομα «ΑΕΠ Ηρακλής», κάτι που αναμένεται να αλλάξει το προσεχές διάστημα.

Όπως δήλωσε ο Γιάννης Παπαδόπουλος αναμένεται να υπάρξει κάποια τροποποίηση στο όνομα, ενώ παράλληλα μίλησε και για την επερχόμενη γενική συνέλευση της κυανόλευκη ΠΑΕ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Δεν είναι ο βασικός λόγος της Γενικής Συνέλευσης, είναι μια καταστατική διαδικασία που πρέπει να κάνει το ιδρυτικό σωματείο. Η θητεία της διοίκησης έχει λήξει όπως προβλέπεται από το καταστατικό. Εδώ και 3 χρόνια έχουμε δουλέψει κάποιοι άνθρωποι για να εγγράψουμε κάποια μέλη από τη Θεσσαλονίκη και την οικογένεια του Ηρακλή. Ετσι λοιπόν αφού έληξε η θητεία στην οποία ήμουν πρόεδρος, πάμε για εκλογές, για οικονομικό-διοικητικό απολογισμό όπως προβλέπει το καταστατικό, για τροποποιήσεις κάποιων άρθρων με κύριο αυτής της ονομασίας από Αθλητική Ενωση Ποντίων Ηρακλής.

Δεν μπορεί να αλλάξει όλο το όνομα, πιθανότατα θα γίνει Αθλητική Ενωση Ηρακλής 1908 και κλείνει εκεί το θέμα. Θα προσπαθήσουμε να ενισχύσουμε τον ρόλο του ιδρυτικού σωματείου για να υπάρχει έλεγχος στην ΠΑΕ, διδασκόμενοι από το γεγονότα που έγιναν. Δεν είχαμε αυτή τη δυνατότητα γιατί τα περισσότερα μέλη ήμασταν από την Κατερίνη χωρίς να έχει ισχυροποιηθεί το ΔΣ από ανθρώπους της οικογένειας Ηρακλή. Αφού το καταφέρουμε αυτό θα ζητήσουμε το 10% για να υπάρχει εκπροσώπηση μέσα στην εταιρεία, αν σε αυτήν υπάρχουν εξελίξεις. Αν έρθει κάποιος επενδυτής ή ακόμη και ο παλιός θα πρέπει να δεχθεί την εκπροσώπηση από τη στιγμή που δεν έχει γίνει αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags