Facebook Pixel Το βίντεο που πρέπει να δεις! Σκέτη πώρωση! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2017-05-15 22:02:00

Το βίντεο που πρέπει να δεις! Σκέτη πώρωση! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το βίντεο που πρέπει να δεις! Σκέτη πώρωση! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Αρμίνια Μπίλεφελντ έπαιζε την ύπαρξη της στο ματς με την Μπράουνσβάιγκ και ο βοηθός προπονητή της ομάδας, πριν από τον αγώνα, την είδε... Αλ Πατσίνο στο "Κάθε Κυριακή"!

Ο λόγος του ήταν τόσο πωρωτικός που η Μπίλεφελντ κόντρα σε μια ομάδα που διεκδικεί την άνοδο στην Bundesliga νίκησε 6-0 και από 17η στη βαθμολογία πήγε 15η!

Το βίντεο στάλθηκε μάλιστα στις συζύγους και στις φίλες των παικτών!

"ΟΚ παιδιά, ακούστε... 25.000 κόσμος εκεί έξω περιμένει από σας να εκραγείτε. 25.000 κόσμος προσεύχεται στον Θεό να πατήσετε το πόδι κάτω και να εκραγείτε σαν πυροτεχνήματα. Όμως κάτι είναι πιο σημαντικό για μένα. Στο σπίτι, μπορείς πάντα να αφήσεις ό,τι γίνεται εδώ με γυναίκες, παιδιά και συντρόφους.

Ό,τι συμβαίνει εδώ, μπορείτε να το ξεχάσετε εκεί. Είναι πάντα εκεί για εσάς, είναι σπίτι κάθε μέρα. Σήμερα κάθονται στις εξέδρες και προσεύχονται στον Θεό, όπως και οι άλλοι, ελπίζοντας πως θα εκραγείτε! Γι` αυτό είναι η Κάθριν εδώ και το τραβάει σε βίντεο. Και θα το στείλει στις γυναίκες σας πριν από το ματς. Πρέπει να υποσχεθείτε εδω και τώρα πως θα δώσετε τα πάντα για τις οικογένειες σας! Τα πάντα σε αυτά τα 90` για τις οικογένειες σας, τα παιδιά σας!Θα τα δώσετε όλα από την αρχή ως το τέλος! Και θα νικήσουμε! Τι λέτε; Πάμε παιδιά, πάμε"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags