Facebook Pixel ΣΟΚ με Φέντερερ!
| 2017-05-15 22:15:00

ΣΟΚ με Φέντερερ!

ΣΟΚ με Φέντερερ!

Η ανακοίνωση του Ελβετού τενίστα που προκάλεσε μεγάλη απογοήτευση στους οπαδούς του...

Όπως ανακοίνωσε κι επίσημα πριν από λίγο ο Ρότζερ Φέντερερ, ο πρωταθλητής του 2009 στο Γαλλικό Όπεν δε θ' αγωνιστεί φέτος στο Παρίσι, προκειμένου ν' αφοσιωθεί στα τουρνουά που ακολουθούν στο χόρτο.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο Ελβετός: «Δυστυχώς πήρα την απόφαση να μην συμμετάσχω στο Γαλλικό Όπεν. Δουλεύω πραγματικά πολύ σκληρά τόσο εντός, όσο κι εκτός κορτ τον τελευταίο μήνα, όμως προκειμένου να μπορέσω να συνεχίσω να βρίσκομαι στα γήπεδα γι' αρκετά χρόνια ακόμα θεώρησα πως είναι καλύτερα να «παρακάμψω» ολόκληρη τη χωμάτινη περίοδο φέτος και ν' αφοσιωθώ στο χορτάρι και την σκληρή επιφάνεια.

Η αρχή της χρονιάς ήταν πραγματικά μαγική, όμως πρέπει να καταλάβω πως η κατάρτιση του προγράμματος είναι το κλειδί στην αγωνιστική μου «μακροζωία» και αυτό που θα με κάνει να κινούμαι μπροστά.

Γι' αυτό αποφασίσαμε σήμερα μαζί με την ομάδα μου πως το να παίξω μόνο σε ένα χωμάτινο τουρνουά δε θα ήταν ό,τι καλύτερο για το επίπεδο του τένις μου και την προετοιμασία του σώματός μου για το υπόλοιπο της χρονιάς.

Θα μου λείψουν πολύ Γάλλοι φίλαθλοι που πάντοτε με στήριζαν και αδημονώ να τους ξαναδώ στο Roland Garros του χρόνου».  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags