Facebook Pixel Απηυδισμένος με Πανιώνιο ο Μπεργκ!
| 2017-05-16 10:58:00

Απηυδισμένος με Πανιώνιο ο Μπεργκ!

Απηυδισμένος με Πανιώνιο ο Μπεργκ!

Ο Σουηδός φορ μετά τη λήξη του αγώνα με τους "κυανέρυθρους" ήταν φανερά εκνευρισμένος με το πώς έπαιξαν οι αντίπαλοι τους... «Είναι σαν ένα παιχνίδι... πάλης πάντα όταν αντιμετωπίζουμε τη συγκεκριμένη ομάδα», ανέφερε μεταξύ άλλων

Αναλυτικά μίλησε για:

-τα εμπόδια που υπάρχουν λόγω τραυματισμών και τιμωριών: «Σίγουρα είναι δύσκολο, αλλά αυτά μπορεί να συμβούν. Εμείς πρέπει να κοιτάμε μπροστά και ελπίζω να μην είναι τόσο άσχημος ο τραυματισμός του Βιγιαφάνιες. Υπάρχει και η αποβολή και η τιμωρία του Ζέκα. Εμείς όμως πρέπει να συνεχίσουμε και να δείξουμε πως μπορούμε να παλέψουμε. Να παλέψουμε όλοι μαζί. Αυτό είναι που πρέπει να κάνουμε και ελπίζω να παίξουμε καλύτερα. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλά, παρ’ ότι αγωνιστήκαμε με παίκτη λιγότερο. Είχαμε ευκαιρίες και μπορούσαμε να βάλουμε ακόμη ένα γκολ. Στο δεύτερο μέρος μας βγήκε λίγο και η κούραση, γιατί δεν μπορείς να παίζεις με την ίδια ένταση σε όλο το ματς, ενώ είσαι με δέκα παίκτες.

Βεβαίως και πάλι στα τελευταία λεπτά θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει ακόμη και τη νίκη. Προσπαθήσαμε πολύ όμως και πήραμε έναν βαθμό, σε πολύ δύσκολες συνθήκες».

-το αν ο Παναθηναϊκός έδειξε χαρακτήρα στη Νέα Σμύρνη: «Ναι, το πιστεύω αυτό. Πιστεύω ότι κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια. Δείξαμε όντως σπουδαίο χαρακτήρα και το πνεύμα που πρέπει να έχουμε σαν ομάδα. Προσωπικά είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου. Ήταν δύσκολο και γι΄ αυτό πήγα να πω ένα μπράβο σε όλους για την προσπάθεια που έκαναν. Δεν ήταν μόνο η κόκκινη κάρτα, αλλά αρκετά πράγματα που συνέβησαν μέσα στον αγώνα. Δείξαμε πως μπορούμε αν παλεύουμε όλοι μαζί σαν ομάδα».

-τις αρκετές κλωτσιές που είχε το παιχνίδι: «Είναι φυσιολογικό, το έχω συνηθίσει πια αυτό. Είναι σαν ένα παιχνίδι... πάλης πάντα όταν αντιμετωπίζουμε τη συγκεκριμένη ομάδα. Μετά το παιχνίδι, πάντως, εγώ δεν νοιάζομαι γι΄ αυτά. Ήταν μια καλή μάχη, τώρα πρέπει να συνεχίσουμε».

- την κλωτσιά που δέχεται από τον Γιαννιώτη στις καθυστερήσεις: «Θα το δείτε στην τηλεόραση, δεν θέλω να το συζητήσω αυτό τώρα. Τελείωσε το παιχνίδι». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags