Facebook Pixel Στον "πάγο" η συμμαχία Σαββίδη-Μελισσανίδη...
| 2017-05-16 12:01:00

Στον "πάγο" η συμμαχία Σαββίδη-Μελισσανίδη...

Στον "πάγο" η συμμαχία Σαββίδη-Μελισσανίδη...

Όλα φαίνεται πως άλλαξαν στις σχέσεις των δύο ανδρών, μετά από όλα όσα έγιναν στον τελικό του Κυπέλλου και τα παράπονα που έχει η ΑΕΚ από τη διαιτησία.

Ο Μελισσανίδης σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Live Sport» δεν κόβει... μαχαίρι τις σχέσεις του με τον Σαββίδη, αλλά προς το παρόν τις παγώνει, την ώρα που οι συσχετισμοί, αλλάζουν ενόψει των εκλογών της ομοσπονδίας.

Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το σενάριο, ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ να κινηθεί αυτόνομα στις επερχόμενες εκλογές, ενώ δεν είναι δεδομένο αν θα επιλέξει να μείνει αμέτοχος.

Ο "Τίγρης" έστειλε μήνυμα... ρήξης στον μέχρι πρότινος σύμμαχο του, στο πρόσφατο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ για τα play off της Super League.

Και αυτό γιατί, έδωσε εντολή να μην πάνε στην Τούμπα οι πρόεδροι των φίλα προκείμενων στην ΑΕΚ Ενώσεων, όπως συνέβαινε τις προηγούμενες φορές. Σίγουρα, αυτό δείχνει ότι οι σχέσεις των δύο ανδρών αλλάζουν, πάντα με φόντο τις επερχόμενες εκλογές στην ΕΠΟ.

Το σίγουρο είναι ότι ο Σαββίδης τον θέλει συμπαίκτη σε αυτή τη φάση, όπως δηλαδή την τελευταία διετία, αλλά πλέον στις σχέσης τους υπάρχει «πάγωμα» με επιλογή του «Τίγρη». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags