Facebook Pixel ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ στο Final Four της Euroleague με πολλά ειδικά στοιχήματα από τον ΟΠΑΠ
| 2017-05-16 12:07:00

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ στο Final Four της Euroleague με πολλά ειδικά στοιχήματα από τον ΟΠΑΠ

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ στο Final Four της Euroleague με πολλά ειδικά στοιχήματα από τον ΟΠΑΠ

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για το Final Four της Euroleague, που θα διεξαχθεί από την Παρασκευή 19 Μαΐου έως την Κυριακή 21 Μαΐου στην Κωνσταντινούπολη, με τη συμμετοχή και του Ολυμπιακού. 

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ προσφέρει πλήθος ειδικών στοιχημάτων για τους δύο ημιτελικούς της Παρασκευής, ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ολυμπιακός και Φενέρμπαχτσε-Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ μπορούν να ποντάρουν στον νικητή του αγώνα σε συνδυασμό με τον πρώτο σκόρερ, στη διαφορά και στο σύνολο των πόντων, στον πρώτο σκόρερ του αγώνα, στα under/over παικτών, στα τρίποντα κάθε ομάδας ξεχωριστά, στο τελικό αποτέλεσμα χωρίς παράταση και στο ημίχρονο/τελικό.

Προσφέρονται πολλές ακόμα στοιχηματικές επιλογές, μεταξύ άλλων, για τον πρώτο και τον τελευταίο πόντο κάθε ομάδας και παικτών, την ομάδα που θα σκοράρει πρώτη και τελευταία, την τεχνική ποινή, την ομάδα με το μεγαλύτερο σκορ σε περίοδο, τους παίκτες που θα σκοράρουν 10 ή περισσότερους πόντους, τις εύστοχες βολές, τα τρίποντα, τα ριμπάουντ, τις ασίστ, τα κλεψίματα, τα λάθη, τα κοψίματα και τα φάουλ.

Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ μπορούν να ποντάρουν και σε ειδικά στοιχήματα για τον νικητή της Euroleague, το ζευγάρι του τελικού, καθώς και για το ζευγάρι του τελικού σε συνδυασμό με τον νικητή.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags