Facebook Pixel «Πάγωσε» τα πάντα ο Μαρινάκης στον Ολυμπιακό – Αναβολή για νέο προπονητή - Τι ακριβώς συμβαίνει;
| 2017-05-16 12:15:00

«Πάγωσε» τα πάντα ο Μαρινάκης στον Ολυμπιακό – Αναβολή για νέο προπονητή - Τι ακριβώς συμβαίνει;

«Πάγωσε» τα πάντα ο Μαρινάκης στον Ολυμπιακό – Αναβολή για νέο προπονητή - Τι ακριβώς συμβαίνει;

Ανατροπή των δεδομένων όσον αφορά τον ..,εκλεκτό για τον ερυθρόλευκο πάγκο- Τι έχει γίνει με τον μεγαλομέτοχο και δεν προχωράει το θέμα; Όλες οι απαντήσεις με ένα «κλικ».

Ανατροπή δεδομένων παρατηρείται τις τελευταίες ώρες στον Ολυμπιακό όσον αφορά το θέμα του νέου προπονητή, καθώς εκεί που υπήρχε η άποψη ότι είναι θέμα χρόνου να κλείσει ο νέος κόουτς, φαίνεται ότι το ζήτημα έχει "παγώσει" και πως οι εξελίξεις παίρνουν παράταση.

Όπως εκτιμάται, μάλιστα, από ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στην ομάδα, δεν πρόκειται να σημειωθεί κάποια σημαντική πρόοδος στις επαφές που γίνονται τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή, κάτι που σημαίνει ότι δε θα πρέπει να περιμένουμε κάτι το επόμενο διάστημα, αν και σήμερα είναι προγραμματισμένη σύσκεψη στην ΠΑΕ (με Βρέντζο, Καρεμπέ, Μοντέστο, Κοβάσεβιτς) και μπορεί να βγει κάποια είδηση.  

Εξάλλου, ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρίσκεται στο Λονδίνο, προκειμένου να κλείσει το deal με τη Νότιγχαμ, ενώ μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να έχει την τελική συνάντηση με τη Football League για να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών του αγγλικού συλλόγου στο όνομά του.

Παράλληλα, το δεξί χέρι του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού, ο Γιάννης Βρένζος, βρισκόταν ως γνωστόν μέχρι προχθές στην Κίνα, οπότε γίνεται αντιληπτό ότι ήταν πολύ δύσκολο να τρέξει παράλληλα το θέμα του προπονητή για τους Ερυθρόλευκους, παρόλο που, όπως σας γράφαμε και χθες, έχουν προχωρήσει οι επαφές με συγκεκριμένες περιπτώσεις τεχνικών.

Θυμίζουμε ότι οι πρωταθλητές παρουσιάζονται να κυνηγούν μια εξαιρετική περίπτωση προπονητή, με καλό βιογραφικό και πλούσιες παραστάσεις, το όνομα του οποίου δεν έχει γραφτεί μέχρι τώρα. Θα παλέψουν να τον πείσουν να έρθει στην Ελλάδα κι αν δεν τα καταφέρουν τότε θα προχωρήσουν με τις εναλλακτικές, στις οποίες πάντα βρίσκονται ψηλά τα ονόματα των Τάκη Λεμονή και Τόμας Κρίστιανσεν.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags