Facebook Pixel Η ατάκα Ντε Κολό για Ολυμπιακό και Final 4: "Μας απελευθέρωσε το..."!
| 2017-05-16 14:59:00

Η ατάκα Ντε Κολό για Ολυμπιακό και Final 4: "Μας απελευθέρωσε το..."!

Η ατάκα Ντε Κολό για Ολυμπιακό και Final 4: "Μας απελευθέρωσε το..."!

Ο άσος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας σε συνέντευξη που παρουσιάζει πολύ ενδιαφέρον!

«Πέρσι υπέγραψα νέο τριετές συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, επομένως θα μείνω εδώ. Είμαι πολύ καλά στην ομάδα. Τώρα που ξέρω καλά πως λειτουργούν τα πράγματα στη Ρωσία. μπορώ να πω ότι μου αρέσει η Μόσχα. Επιπλέον, μιλάμε για μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης», σχολία σε συνέντευξή του στον «Onda Cero»!

Στη συνέχεια, ο Ντε Κολό πρόσθεσε: «H οικογένεια παίζει σημαντικό ρόλο σε κάθε μου απόφαση. Για παράδειγμα, όταν σκέφτηκα να γυρίσω στην Ευρώπη το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να συζητήσω με τη γυναίκα μου. Στο τέλος η απόφαση είναι δική μου, αλλά πάντα θέλω να μιλάω με την οικογένειά μου για τέτοια πράγματα, γιατί είναι μαζί μου».

Σχετικά με το Final Four της Πόλης, ο σταρ της ΤΣΣΚΑ ανέφερε: «Γνωρίζουμε πως όλες οι ομάδες είναι πολύ καλές. Αυτή είναι η τρίτη φορά που θα βρεθώ σε Final Four, κι η δεύτερη που θα έχουμε απέναντί μας τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό. Είμαστε καλά. Έχω μάθει πολλά από αυτά που προηγήθηκαν, ο περσινός τίτλος μάς απελευθέρωσε.

Δεν πιστεύω ότι είμαστε το φαβορί, πρέπει να παίξουμε καλά και θα δούμε στο τέλος ποιος είναι ο καλύτερος. Και οι τέσσερις ομάδες έχουν μεγάλη εμπειρία, οπότε θα πρέπει να σκεφτούμε πρώτα τους εαυτούς μας, ξέρουμε ότι πρέπει να παλέψουμε».

Τέλος, ο Νάντο Ντε Κολό εξέφρασε την γνώμη του για τους Σέρχιο Γιουλ και Λούκα Ντόντσιτς, λέγοντας: «Είναι γνωστή η ποιότητα και το ταλέντο του Σέρχιο (Γιουλ), αυτά που κάνει φέτος είναι απλά ένα μέρος της λάμψης του, ίσως μάλιστα είναι τόσο καλός φέτος γιατί έχει περισσότερες ευθύνες μετά την αποχώρηση του Σέρχιο Ροντρίγκες. Όσον αφορά στον Λούκα Ντόντσιτς, έχει ωριμάσει πολύ στο παιχνίδι του κι έχει καταφέρει να κερδίσει αρκετό χώρο στην ομάδα, αναλαμβάνοντας ευθύνες στο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags