Facebook Pixel ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Η δωρεά του Ντάνου στη Σκιάθο! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2017-05-16 15:20:00

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Η δωρεά του Ντάνου στη Σκιάθο! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Η δωρεά του Ντάνου στη Σκιάθο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Σκιάθος έχει γίνει ο τοπ προορισμός μετά τη μεγάλη απήχηση του Γιώργου Αγγελόπουλου στο Survivor. Φίλοι, συγγενείς και συμπατριώτες του Ντάνου μιλούν για εκείνον, τον επευφημούν, τον στηρίζουν και αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές της ζωής του.

Δημοσιογράφος της εκπομπής «Όλα Καλά» πήγε στο νησί των Σποράδων για να κάνει ρεπορτάζ για το φαβορί του Survivor και μεταξύ άλλων μίλησε με τον Ηγούμενο της Μονής Ευαγγελιστρίας. Ο Πάτερ Ιωσήφ είναι παιδικό φίλος και συμμαθητής του Γιώργου Αγγελόπουλου και έκανε λόγο για ένα παιδί αγαθό, καλόψυχο και με μεγάλη πίστη.

Οι δυο άντρες μάλιστα ήταν και συμμαθητές και όπως ανέφερε ο Ηγούμενος ο χαρκατήρας του Ντάνου ήταν ανέκαθεν έτσι. Ο Πάτερ Ιωσήφ αποκάλυψε επίσης πως ο Γιώργος έκανε μια δωρεά στο Μοναστήρι, το 2010, παρά το ότι δεν ήταν οικονομικά ευκατάστατος. «Όταν ήρθα στο Μοναστήρι, το 2010, ήθελα να κάνω ένα αντίγραφο της Παναγιάς της Εικονίστριας. Του το ανέφερα και μου είπε ότι θα μου την κάνει εκείνος δώρο. Η εικόνα αυτή άξιζε 2.500 ευρώ. Για αυτό έχουμε και το αφιέρωμά του. Την έκανε αυτός. Έκανε και την κορνίζα και την εικόνα. Την έκανε δώρο στο Μοναστήρι μας και την έχουμε για προσκύνηση στο νάρθηκα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: peoplegreece.com

Δείτε ένα μέρος από τη συνέντευξη του Πάτερ Ιωσήφ:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags