Facebook Pixel Υπάρχει... ελπίδα στον Άρη; Όλα τα σενάρια ανόδου!
| 2017-05-16 20:16:00

Υπάρχει... ελπίδα στον Άρη; Όλα τα σενάρια ανόδου!

Υπάρχει... ελπίδα στον Άρη; Όλα τα σενάρια ανόδου!

Η ισοπαλία στο Ηράκλειο ήταν ακόμα μία… μαχαιριά για τον Αρη, που βλέπει πλέον την υπόθεση άνοδος να μοιάζει μακρινό όνειρο!

Διαβάστε τα σενάρια ανόδου, όπως τα αναλύει η metrosport:

1)  Κομβικής σημασίας είναι η προσεχή αγωνιστική. Ο Αρης υποδέχεται τη Λαμία, με τους κυανόλευκους να θέλουν ακόμα τέσσερις βαθμούς για να κλειδώσουν τη δεύτερη θέση κι αν αποσπάσουν ισοπαλία, τότε θα πανηγυρίσουν από την Κυριακή δίνοντας παράλληλα το εισιτήριο και στον Απόλλωνα, ανεξαρτήτως αποτελέσματος κόντρα στα Τρίκαλα. Και αυτό γιατί οι κιτρινόμαυροι θα μπορούν να τερματίσουν μάξιμουμ με 77 πόντους. Την ίδια συγκομιδή, όμως θα φτάσει η ομάδα της Φθιώτιδας την 32η στροφή με το άνευ αγώνα τρίποντο απέναντι στον Πανθρακικό και θα υπερτερεί στην ισοβαθμία με τους Θεσσαλονικείς (1 νίκη, 1 ισοπαλία). Ο Απόλλων μόνο με το τρίποντο κόντρα στον Πανθρακικό θα έχει 79 βαθμούς.

2) Αν ο Αρης να κάνει το απόλυτο στα τρία ματς που απομένουν και το ένα στα χαρτιά, φτάνει τους 79 βαθμούς, αλλά και πάλι θα χρειαστούν θαύματα. Στον Απόλλωνα θα αρκεί ένας πόντος στο προσεχές εντός έδρας παιχνίδι με τα Τρίκαλα, ενώ για τη Λαμία, θα επιδιώξει συγκομιδή τεσσάρων βαθμών με Σπάρτη και Αναγέννηση Καρδίτσας για να φτάσει τους 80 βαθμούς. Εάν συγκεντρώσει τρεις, τότε θα υπάρξει ισοβαθμία με τον Αρη κι αν την Κυριακή ηττηθεί με το ίδιο σκορ του πρώτου γύρου (1-0), τότε θα μετρήσει κατά σειρά η καλύτερη επίθεση και η καλύτερη άμυνα.

3) Ένα σενάριο που φαντάζει εξωπραγματικό, αλλά δεν παύει να είναι σενάριο, είναι η τριπλή ισοβαθμία των 79 βαθμών! Δηλαδή ο Αρης να κάνει το απόλυτο, την ίδια στιγμή ο αήττητος Απόλλων Σμύρνης να χάσει εντός έδρας από Τρίκαλα, Χανιά και η Λαμία να συγκεντρώσει τρεις πόντους σε τρία ματς. Σε αυτό το... εξωπραγματικό σενάριο την άνοδο θα πάρουν ο Αρης (7 βαθμοί στην ειδική βαθμολογία) και ο Απόλλων (5), με τη Λαμία να μένει 3η με 4 βαθμούς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags