Facebook Pixel Κωνσταντίνος Βασάλος – Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Όλη η αλήθεια για τα πλάνα που είδαμε… (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2017-05-16 21:19:00

Κωνσταντίνος Βασάλος – Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Όλη η αλήθεια για τα πλάνα που είδαμε… (ΒΙΝΤΕΟ)

Κωνσταντίνος Βασάλος – Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Όλη η αλήθεια για τα πλάνα που είδαμε… (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι τρέχει τελικά ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Βασάλο από τους Μαχητές και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη από τους Διάσημους;

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη φαίνεται να παραμένει αμέτοχη στις εντάσεις που έχουν δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στους Διάσημους και στους Μαχητές για αυτό και μπορεί να απολαμβάνει την παρέα όλων, ακόμα και του Κωνσταντίνου Βασάλου ο οποίος μέχρι πρότινος δεν είχε και πολλά πολλά με την παρέα των Διασήμων.

Ο ίδιος δήλωσε μάλιστα πως έχει δώσει κι εκείνος φαγητό στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη παλιότερα, όπως έκανε κι εκείνη, ενώ στα πλάνα που είδαμε στο Survivor, οι δυο τους έκαναν τη βόλτα τους στην παραλία, προκαλώντας απορίες για τη μεταξύ τους σχέση.

Αν υπήρχε ένα άτομο που ήταν κοντά στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη όλο αυτό το διάστημα στο Survivor, αυτό είναι η Λάουρα Νάργες, η οποία σε δηλώσεις της στο Survivor Πανόραμα ξεκαθάρισε πως ανάμεσα στη φίλη της και στον Κωνσταντίνο Βασάλο, δεν τρέχει απολύτως τίποτα….

«Δεν τρέχει απολύτως τίποτα μεταξύ της Ευρυδίκης και του Κωνσταντίνου. Τίποτα απολύτως. Και με κανέναν άλλον εκεί μέσα. Να το ξεκαθαρίσω αυτό. Αφήστε την Ευρυδίκη ήσυχη σε αυτά τα θέματα» σχολίασε η Λάουρα Νάργες.



Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags