Facebook Pixel Έτσι δουλεύει τη μεγάλη "κλοπή" ο Ολυμπιακός – Πώς πάει να αρπάξει παίκτη από άλλη top ελληνική ομάδα
| 2017-05-16 22:15:00

Έτσι δουλεύει τη μεγάλη "κλοπή" ο Ολυμπιακός – Πώς πάει να αρπάξει παίκτη από άλλη top ελληνική ομάδα

Έτσι δουλεύει τη μεγάλη "κλοπή" ο Ολυμπιακός – Πώς πάει να αρπάξει παίκτη από άλλη top ελληνική ομάδα

Άγριο το παρασκήνιο με τις ενέργειες των πρωταθλητών για να καταφέρουν να ντύσουν στα ερυθρόλευκα ξένο εξαιρετικό παίκτη της Σούπερ Λιγκ! Ο SportDog τα βγάζει όλα στη φόρα...

Εδώ και αρκετό καιρό έχει κυκλοφορήσει η πληροφορία ότι ο Ολυμπιακός "ψάχνεται" για το κόλπο γκρόσο με την απόκτηση του Σέρχιο Αραούχο.

Ο Αργεντινός είναι δανεικός από τη Λας Πάλμας στην ΑΕΚ και την ώρα που η Ένωση προσπαθεί να βρει έναν τρόπο για να τον κρατήσει, οι "ερυθρόλευκοι" παρουσιάζονται να καιροφυλακτούν για να τον αγοράσουν, μιας και σε περίπτωση δανεισμού θα πρέπει να πληρώσουν ρήτρα στους "κιτρινόμαυρους".

Σήμερα, λοιπόν, "έσκασε" μια είδηση, η οποία φαίνεται έχει τη σημασία της για την περίπτωση Αραούχο. Συγκεκριμένα, γράφτηκε ότι οι "ερυθρόλευκοι" παρακολουθούν στενά την περίπτωση του αμυντικού χαφ της Λας Πάλμας, Βιθέντε Γκόμεθ.

Ο 28χρονος άσος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020 με την ισπανική ομάδα, κάτι που σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να τον αγοράσει, αν όντως ενδιαφέρεται. Το γεγονός, όμως, ότι οι Πειραιώτες στοχεύουν στην απόκτηση παίκτη από τη Λας Πάλμας φανερώνει ότι υπάρχουν σχέσεις μεταξύ των δυο ομάδων, κάτι που πιθανόν συνδέεται με πιθανές εξελίξεις για την περίπτωση Αραούχο.

Μάλιστα, θυμίζουμε ότι σκάουτ στην ισπανική ομάδα είναι ο πρώην τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, για τον οποίο σας έχουμε ξαναγράψει ότι έχει αναπτύξει επαφές με τον Ολυμπιακό.

Φυσικά, δεν μπορει κανείς να προδικάσει τίποτα για τον Αραούχο, ωστόσο αν ενώσει κανείς τα κομμάτια του παζλ, διαπιστώνει ότι οι προϋποθέσεις για να γίνει το "μπαμ" υπάρχουν, ενώ επιβεβαίωνεται, έστω και με έμμεσο τρόπο, πως το "κανάλι" ανάμεσα στους Πειραιώτες και την ισπανική ομάδα έχει ανοίξει.

Εξάλλου, πρώτος o SportDog σάς έχει αποκαλύψει ότι οι Πειραιώτες βρίσκονται παράλληλα σε ανοιχτή επικοινωνία και με τον πατριό-μάνατζερ του Αραούχο, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σκάει τεράστια μεταγραφή - Αν πουληθεί ο Ομάρ, φέρνει μπακ που θα κάνει πάταγο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags