Facebook Pixel Εξελίξεις στον Ολυμπιακό - Τότε θα ανακοινώσει προπονητή!
| 2017-05-17 00:01:00

Εξελίξεις στον Ολυμπιακό - Τότε θα ανακοινώσει προπονητή!

Εξελίξεις στον Ολυμπιακό - Τότε θα ανακοινώσει προπονητή!

Οι Πειραιώτες φέρονται να έχουν πάρει ορισμένες αποφάσεις σχετικά με νέο τεχνικό της ομάδας. Διαβάστε πότε θα επισημοποιηθεί η πρόσληψη του εκλεκτού!

Το θέμα του προπονητή μονοπωλεί την επικαιρότητα του Ολυμπιακού αυτή την περίοδο, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν τον άνθρωπο που θα αντικαταστήσει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Πάντως, παρά την… ανυπομονησία του κόσμου να μάθει τον εκλεκτό, οι άνθρωποι των Πειραιωτών δεν φαίνεται να βιάζονται ιδιαίτερα να τον ανακοινώσουν και υπάρχει σημαντικός λόγος γι’ αυτό.

Οι διοικούντες του Ολυμπιακού δεν έχουν σκοπό να πάρουν μια πρόχειρη απόφαση, αλλά να «ζυγίσουν» σωστά όλα τα δεδομένα και να φέρουν τον κατάλληλο άνθρωπο για να ηγηθεί της ομάδας την επόμενη σεζόν.

Γι’ αυτό και η ανακοίνωση για τον νέο προπονητή αναμένεται να βγει περίπου στα τέλη Μαΐου, καθώς μέχρι τότε θα έχουν τελειώσει όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα ώστε να υπάρχει η ευχέρεια για τους «ερυθρόλευκους» να ξεχωρίσουν τις καλύτερες περιπτώσεις και να επιλέξουν προσεκτικά τον κατάλληλο τεχνικό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags