Facebook Pixel "Έριξε" τη βόμβα ο Σαββίδης - Μεγάλη αποκάλυψη που θα τρελάνει τους ΠΑΟΚτσήδες! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-05-17 11:19:00

"Έριξε" τη βόμβα ο Σαββίδης - Μεγάλη αποκάλυψη που θα τρελάνει τους ΠΑΟΚτσήδες! (ΒΙΝΤΕΟ)

"Έριξε" τη βόμβα ο Σαββίδης - Μεγάλη αποκάλυψη που θα τρελάνει τους ΠΑΟΚτσήδες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πολύ σημαντικές δηλώσεις από το αφεντικό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ...

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει σκοπό να δυναμώσει τον Δικέφαλο σε όλα τα επίπεδα, γι' αυτό σκέφτεται σοβαρά και τη νέα Τούμπα, όπως αποκάλυψε στην τελευταία εκπομπή του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης στο New Greek TV.

«Ουσιαστικά βρισκόμαστε μισό βήμα από τη λήψη της απόφασης. Περιμένουμε ακόμα τη γραπτή γνωμοδότηση ινστιτούτου για το τι μπορούμε να έχουμε και τι έχουμε αυτή τη στιγμή στην Τούμπα και έχω μπει σε μια σκληρή συζήτηση με την Κυβέρνηση και με το υπουργείο Άμυνας για τις εκτάσεις που βρίσκονται γύρω από την Τούμπα.

Εμείς ακούμε πολλές συζητήσεις για τις αθηναϊκές ομάδες και τα γήπεδα που θέλουν να κάνουν. Όποτε κι αν ξεκινήσουμε εμείς, η δική μας απόφαση θα είναι η πιο σωστή και από πλευράς χρόνου και από πλευράς ποιότητας και σωστών αποφάσεων.

Εχω επισκεφθεί πολλά γήπεδα σε όλο τον κόσμο και δεν το λέω επειδή είμαι ΠΑΟΚτσης αλλά δεν υπάρχει δεύτερη Τούμπα. Δεν υπάρχει αυτή η ενέργεια και η ζεστασιά. Για αυτό είμαι πολύ προσεκτικός σε αυτό το θέμα. Σκοπός μου είναι η πλήρης ανακαίνιση της Τούμπας, να δημιουργήσω μια ζώνη ασφαλείας, να δημιουργηθεί ένα πάρκινγκ πολλών επιπέδων και να δημιουργηθεί μια διαδρομή από την οποία θα μπορεί να πηγαίνει κανείς στο γήπεδο από το πάρκινγκ», δήλωσε ο Ιβάν Σαββίδης.

Δείτε στο βίντεο τον Ιβαν Σαββίδη να μιλά για το γήπεδο του ΠΑΟΚ (από το 15:40 εώς το 18:07):

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags