Facebook Pixel Η Λεωφόρος που κακώς δεν έγινε... Βόλος!
| 2017-05-18 20:50:00

Η Λεωφόρος που κακώς δεν έγινε... Βόλος!

Η Λεωφόρος που κακώς δεν έγινε... Βόλος!

Η διαφορετική αντιμετώπιση στον ΠΑΟΚ, η αντίδραση του Σαββίδη και το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε να μην έρθει στην Αθήνα για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στα πλέι οφ, ωστόσο παρακολούθησε το ματς και αμέσως μετά το κουτάκι μπύρας στον Βλάνταν Ίβιτς, επικοινώνησε με την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους του Δικεφάλου μάλιστα και τα όσα έλεγαν στη Λεωφόρο το βράδυ της Τετάρτης, το «αφεντικό» του συλλόγου ήταν πάρα πολύ εκνευρισμένος με όσα έγιναν από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, ενώ έδωσε ξεκάθαρη εντολή να βρεθούν οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί, μέσω ένδικων μέσων!

Η αντίδραση του, προφανώς και κινείται προς την σωστή κατεύθυνση, ωστόσο προκαλεί αρκετά ερωτηματικά, ο τρόπος που αντέδρασε χθες, σε σχέση με τη μη τοποθέτησή του για τα τρομερά επεισόδια στον Βόλο, πριν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Τότε, ο επίσημος ΠΑΟΚ και μαζί οι δημοσιογράφοι και οι εφημερίδες που είναι «κοντά» στην ομάδα, δεν έκαναν καμία αναφορά στον… πόλεμο που είδαμε όλοι στο Πανθεσσαλικό και απλά παρουσίαζαν αφιερώματα για τον υπέροχο λαό, σε αντίθεση με σήμερα, που φωνάζουν για τους… δολοφόνους της Λεωφόρου.

Στον Δικέφαλο λοιπόν, όπως και συνολικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, θα πρέπει να επαναφέρουν το μέτρο και την ψυχραιμία. Ο Ιβάν Σαββίδης είναι ένας από τους πιο ισχυρούς παράγοντες του αθλητισμού και θα πρέπει να ακολουθήσουν κι άλλοι το παράδειγμά του.

Η λύση, τόσο για τον ΠΑΟΚ όσο και για το ποδόσφαιρο μας, είναι να μπορέσουν οι «μεγάλοι» να κάτσουν σε ένα τραπέζι και να συζητήσουν πως θα μπορέσουν οι ομάδες να προχωρήσουν μπροστά και να ξεφύγουν από τις… μαύρες μέρες που βιώνουν και τις τραγικές καταστάσεις που βλέπουμε πλέον κάθε εβδομάδα στα γήπεδα.

Για να γίνει αυτό φυσικά, θα πρέπει όλοι να βάλουν… φρένο στις αντιδράσεις τους ακόμα και στα social media.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags