Facebook Pixel Νέο μεγάλο deal Mαρινάκη μετά τη Νότιγχαμ - Αυτή είναι η συμφωνία που θα εκτοξεύσει τον Ολυμπιακό!
| 2017-05-20 12:00:00

Νέο μεγάλο deal Mαρινάκη μετά τη Νότιγχαμ - Αυτή είναι η συμφωνία που θα εκτοξεύσει τον Ολυμπιακό!

Νέο μεγάλο deal Mαρινάκη μετά τη Νότιγχαμ - Αυτή είναι η συμφωνία που θα εκτοξεύσει τον Ολυμπιακό!

Έτοιμοι να αλλάξουν σελίδα οι "ερυθρόλευκοι" και να ανεβούν επίπεδο με το σπουδαίο εγχείρημα που έχει στα σκαριά ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ. Διαβάστε τις λεπτομέρειες...

O Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ιδιαίτερα δραστήριος το τελευταίο διάστημα και βρίσκεται στο προσκήνιο της επικαιρότητας τόσο λόγω της αγοράς της Νότιγχαμ Φόρεστ, όσο και με τα πλάνα που έχει στο μυαλό του για τον Ολυμπιακό.

Όπως σας έχουμε γράψει αρκετές φορές, ο ισχυρός άνδρας της πειραϊκής ομάδας αναζητά εδώ και καιρό «συμπαίκτες» για την ΠΑΕ, κάτι το οποίο επιβεβαιώνεται τελευταία από τα «ερυθρόλευκα» ρεπορτάζ.

Συγκεκριμένα, προ των πυλών φαίνεται πως είναι η ανακοίνωση της συνεργασίας των πρωταθλητών με όμιλο Κινέζων, ενώ μόνο τυχαίο δεν είναι το άνοιγμα του Βαγγέλη Μαρινάκη προς την ασιατική χώρα το τελευταίο διάστημα.

Θυμίζουμε την επίσημη παρουσίαση του προγράμματος της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη συνεργασία Ακαδημιών ποδοσφαίρου μεταξύ Ελλάδας και Κίνας, που έλαβε χώρα στο Πεκίνο το Σάββατο 13/05.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει ο SportDog, το πρώτο βήμα για τη συνεργασία που είναι στα σκαριά είχε κάνει ο Γιάννης Μώραλης το φθινόπωρο, σε ένα forum που φιλοξένησε διάφορους εκπροσώπους δήμων στην Αθήνα.

Σε αυτό παρευρέθηκαν και οι Κινέζοι, οι οποίοι εμφανίστηκαν θετικοί για επενδύσεις, κάτι το οποίο εκμεταλλεύτηκαν τα κατάλληλα πρόσωπα που έκαναν τις απαραίτητες επαφές για την προοπτική συνεργασίας με τον Ολυμπιακό.

Ωστόσο, αυτό που δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα είναι το αν πρόκειται για την εταιρεία που εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου το προηγούμενο Σάββατο (Beijing Enterprise), αφού κάποιες πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει και μια άλλη δυνατή εταιρεία, η οποία ήδη δραστηριοποιείται στην Ελλάδα μέσω πασίγνωστου Έλληνα επιχειρηματία.

Σε κάθε περίπτωση, η αρχή φαίνεται πως έχει γίνει και αναμένουμε εξελίξεις και ανακοινώσεις προσεχώς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags