Facebook Pixel Aπίστευτο "πέσιμο" Αγγελόπουλου σε B. Ιωάννου - Η ερώτηση που τρέλανε τελείως το αφεντικό! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-05-22 00:01:00

Aπίστευτο "πέσιμο" Αγγελόπουλου σε B. Ιωάννου - Η ερώτηση που τρέλανε τελείως το αφεντικό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Aπίστευτο "πέσιμο" Αγγελόπουλου σε B. Ιωάννου - Η ερώτηση που τρέλανε τελείως το αφεντικό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι ρώτησε ο γνωστός δημοσιογράφος τον πρόεδρο των «ερυθρολεύκων» και τον εξόργισε;

Συνέντευξη στην ΕΡΤ και στον Βαγγέλη Ιωάννου έδωσαν οι αδελφοί Αγγελόπουλοι μετά τον χαμένο τελικό από τη Φενέρ στην Πόλη.

Τα αφεντικά των Πειραιωτών δήλωσαν υπερήφανοι για την πορεία της ομάδας και αφού τόνισαν πως είναι η κορυφαία στην Ευρώπη τα τελευταία 10 χρόνια, αναφέρθηκαν στη συνέχεια και στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ωστόσο, ο Βαγγέλης Ιωάννου προσπάθησε παράλληλα να βγάλει και την ...είδηση, ρωτώντας αν υπάρχει κάτι νεότερο για τις ανανεώσεις συμβολαίων και αν η ομάδα θα συνεχίσει να στηρίζεται στους Έλληνες παίκτες.

Η απάντηση του Παναγιώτη Αγγελόπουλου προκάλεσε έκπληξη σε όλους, καθώς φανερά ενοχλημένος, είπε:

"Αυτό είναι εκτός τόπου και χρόνου, είναι κλασική ερώτηση Βαγγέλη Ιωάννου (δείτε παρακάτω στο βίντεο στο 3.39). Η συνταγή μας είναι η χημεία, το μικρό μπάτζετ και το οικογενειακό κλίμα. Στον ημιτελικό κερδίσαμε τα 45 εκατομμύρια, αλλά σήμερα δεν καταφέραμε να κερδίσουμε 14 χιλιάδες οπαδούς. Στα επόμενα παιχνίδια στα πλέι οφ, η ομάδα μας αξίζει να παίζει σε γεμάτο γήπεδο".

Μετά από αυτές τις ατάκες, η συνέντευξη συνεχίστηκε κανονικά, ωστόσο ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος φάνηκε να παρεξηγείται και με μία ακόμα ερώτηση του συναδέρφου.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ανέφερε πως πλέον "έχουμε δύο ευκαιρίες να γεμίσουμε το ΣΕΦ, Πέμπτη και Κυριακή", με τον δημοσιογράφο να ρωτάει μήπως βγάζει πίκρα για τη στήριξη του κόσμου.

Η απάντηση ήταν άμεση και εξίσου …σκληρή με πριν: "Συνεχίζω να λέω, ότι αυτές είναι δικές σου ερωτήσεις…"! (δείτε στο 05.50)  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags