Facebook Pixel Στηρίζουμε τις έδρες!
| 2017-05-22 11:28:00

Στηρίζουμε τις έδρες!

Στηρίζουμε τις έδρες!

Αν και μικρό το κουπόνι της Δευτέρας, ευκαιρίες υπάρχουν και στο σημερινό κουπόνι, με την Σουηδία και τη Νορβηγία να μας δίνουν κάποια «δυνατά» σημεία!

Έλφσμποργκ - Γιόνσεπινγκ

Αν και τα χρειάστηκε, η Έλφσμποργκ κατάφερε να επικρατήσει με σκορ 2-1 της νεοφώτιστης ΑΦΚ Εσκιλστούνα, μπαίνοντας στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με σαφώς αλλαγμένη νοοτροπία στην οποία την οδήγησε το εις βάρος της 1-0 με πέναλτι από το Α' μέρος. Από την άλλη, η Γιόνσεπινγκ αποδείχθηκε αρκετά σκληροτράχηλη απέναντι στην Τζουργκάρντεν και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) σε ένα ματς που θα μπορούσε να έχει πάει είτε στη μία είτε στην άλλη πλευρά. Νίκη ψυχολογίας πήρε η Έλφσμποργκ την προηγούμενη αγωνιστική που θα τη βοηθήσει να ξεπεράσει και το σημερινό εμπόδιο. Η Γιόνσεπινγκ στέκεται καλά μέχρι στιγμής, αλλά σήμερα δύσκολα θα αποφύγει την ήττα. Η επιθετική φύση της γηπεδούχου μας οδηγεί στην επιλογή του ασιατικού άσου με το χάντικαπ στο -0,75.

Έλφσμποργκ - Γιόνσεπινγκ 1 (-0,75) (2.01)


Στάμπαεκ – Βίκινγκ

Την ευκαιρία να μειώσει στον βαθμό από την κορυφή έχει η Στάμπαεκ, που επέστρεψε στις νίκες απέναντι στην Στρόμσγκοντσετ (2-1), σε μια σεζόν που δείχνει εντελώς άλλη ομάδα συγκριτικά με την περσινή. Στον αντίποδα η Βίκινγκ δεν μοιάζει να μπορεί να βρει τρόπο να βγει από την μιζέρια της και έχει φτάσει πλέον τις τρεις διαδοχικές ήττες, ενώ δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης στα τέσσερα τελευταία. Ανήμπορη να σηκώσει κεφάλι δείχνουν οι φιλοξενούμενοι που παραμένουν ουραγοί στο βαθμολογικό πίνακα. Αντιθέτως, η Στάμπαεκ είναι σε εξαιρετική κατάσταση και συνεχώς βελτιώνεται. Με τρεις νίκες και μία ισοπαλία στο "Νάντερουντ" φέτος, ενώ η Βίκινγκ έχει αποσπάσει μόλις έναν βαθμό σε τέσσερα ματς εκτός έδρας. Ποντάρουμε στον άσσο.

Στάμπαεκ – Βίκινγκ 1 (1.95)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags