Facebook Pixel Δίπλα – δίπλα με έναν θρύλο!
| 2017-05-26 14:10:00

Δίπλα – δίπλα με έναν θρύλο!

Δίπλα – δίπλα με έναν θρύλο!

Δίπλα-δίπλα μ’ έναν θρύλο. Και όπως μάθαμε, καταχάρηκε τη κουβεντούλα μαζί του, ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, σε εκδήλωση των «Παραπολιτικών» που έγινε στο Θησείο.

Ο θρύλος δεν είναι άλλος, φυσικά, από τον Σάββα Θεοδωρίδη, την ζώσα ιστορία του Ολυμπιακού. Ο παλαιός διεθνής τερματοφύλακας και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ είχε πολλά να θυμίσει στο Νίκο Νικολόπουλο από τα χρόνια του αλληλοσεβασμού, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Παναχαϊκή, ιδίως τις δεκαετίες του ’70, του ’80 και του ’90. Επίκεντρο, βέβαια, η μεταγραφή του αείμνηστου Κώστα Δαβουρλή στον Ολυμπιακό, που οι δύο συνομιλητές θυμήθηκαν ότι έφυγε από τη ζωή πριν 25 χρόνια, στις 23 Μαΐου (Την Τρίτη που πέρασε ήταν η θλιβερή επέτειος).

«Νίκο, ελπίζω να επιστρέψει η Παναχαϊκή στη φυσική της θέση, στην Α’ Εθνική, αξιοποιώντας και βασιζόμενη μόνο σε δικές της δυνάμεις» ήταν η προτροπή, όλο νόημα, του κύριου Σάββα προς τον Νίκο Νικολόπουλο.

Αλλά και μια ακόμη ατάκα έχει αξία: «Παρακολουθώ τις εκπομπές σου και σε θαυμάζω γιατί δεν χαρίζεσαι σε κανέναν»! Να, τελικά που είναι «θρύλος» κι ο Νίκος στα μάτια του κυρίου Σάββα! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags