Facebook Pixel Ξέσπασε η οικογένεια του Αγγελόπουλου μετά την «επίθεση» των Μαχητών – «Ο Ντάνος παίζει πάντα τίμια»
Life
| 2017-05-28 10:10:00

Ξέσπασε η οικογένεια του Αγγελόπουλου μετά την «επίθεση» των Μαχητών – «Ο Ντάνος παίζει πάντα τίμια»

Ξέσπασε η οικογένεια του Αγγελόπουλου μετά την «επίθεση» των Μαχητών – «Ο Ντάνος παίζει πάντα τίμια»

Ένταση και πολλούς τσακωμούς είχε η τελευταία εβδομάδα στο Survivor για τους «Διάσημους» και του «Μαχητές».

Οι δυο ομάδες αναμετρήθηκαν για έπαθλα φαγητού, αλλά και επικοινωνίας και έγιναν μαλλιά κουβάρια την περασμένη Τρίτη. Συγκεκριμένα, όταν στο τελευταίο αγώνισμα που θα έκρινε τον νικητή, ο Γιώργος Αγγελόπουλος που ήταν αντιμέτωπος με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, δεν πάτησε ένα σκαλί, παραβλέποντας τους κανόνες, οι «μαχητές» και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ζήτησαν επανάληψη του παιγνιδιού και τον κατηγόρησαν για… «κλεψιά». Ο Ντάνος εκνευρίστηκε, επανέλαβε τον αγώνα και τελικά έχασε με αποτέλεσμα να έρθει και η μεγάλη ρήξη.

Φυσικά όλοι οι fans του και ο κόσμος των social media ¨ηταν για μια ακόμη φορά στο πλευρό του (δες εδώ), ενώ και η οικογένειά του ενοχλήθηκε από την «επίθεση» που του έκαναν. Μιλώντας στην Secret, η θεία του Ντάνου, Στράνζκα Σουλτάνη αποκάλυψε: «Εδώ στο νησί έχουν στενοχωρηθεί πολύ όλοι με αυτήν την εξέλιξη και με τα όσα ακούστηκαν από τους Μαχητές.

Γιατί όλοι ξέρουν τον Γιώργο από μικρό παιδί», είπε και συμπλήρωσε: «Όταν τρέχεις τόσο γρήγορα δεν ξέρεις πού πατάς. Είναι τυχαίο που σχεδόν όλοι οι παίχτες έχουν ατυχήματα; Ο Γιώργος πάντα παίζει τίμια. Και στο “Survivor” και στην κανονική ζωή.. Αυτό το ξέρουν όλοι».

Ακόμη, ανέφερε για τον ανηψιό της: «Θέλουν να κάνουν ντόρο. Βλέπουν ότι ο Γιώργος νευριάζει όταν τον αδικούν και ποντάρουν σε αυτό». Όσο για το πώς είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην κανονική του ζωή, εκείνη ανέφερε: «Ο Γιώργος κάνει πάντα καλό, βάζει πάνω από όλα τον συνάνθρωπο και τρέχει χωρίς να λογαριάζει τον κίνδυνο. Ακόμη και τότε που έσωσε δυο ανθρώπους από πνιγμό στη θάλασσα».

Πηγή: tlife.gr 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags