Facebook Pixel Ξαφνικό "θέμα" με Λέοβατς στον ΠΑΟΚ - Τι έκαναν Ίβιτς και Μίχελ και ο Κροάτης δε... νιώθει καλά; - Τι τρέχει με Μάτος;
| 2017-05-28 14:10:00

Ξαφνικό "θέμα" με Λέοβατς στον ΠΑΟΚ - Τι έκαναν Ίβιτς και Μίχελ και ο Κροάτης δε... νιώθει καλά; - Τι τρέχει με Μάτος;

Ξαφνικό "θέμα" με Λέοβατς στον ΠΑΟΚ - Τι έκαναν Ίβιτς και Μίχελ και ο Κροάτης δε... νιώθει καλά; - Τι τρέχει με Μάτος;

Ζήτημα με την... ασφάλεια που ένιωθε έως τώρα στην Τούμπα ο Μάριν Λέοβατς, προέκυψε στην Τούμπα. Τι θα κάνει τώρα ο Ιβιτς και ο Μίχελ που έβαλαν το... χεράκι τους; Παρασκήνιο στο Sportdog.

Ένας μπακ έρχεται, ένας άλλος δεν το… κουνάει από την Τούμπα και ένας τρίτος νιώθει…αμήχανα για πρώτη φορά από την ημέρα που φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ! Μπερδευτήκατε; Ο Sportdog έχει το ρεπορτάζ που θα σας… ξεμπερδέψει!

Το όνομα του ΝτοριάνΛεβέκ κυριάρχησε χθες στο ρεπορτάζ και στις συζητήσεις των οπαδών του ΠΑΟΚ, αφού όλα δείχνουν πως ο 27χρονος Γάλλος αριστερός μπακ της Γκινγκάμπ έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Δικέφαλο του Βορρά για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας!

Παράλληλα, προέκυψε και το λογικό ερώτημα. Τι θα γίνει με τον Μάριν Λέοβατς, που έχει συμβόλαιο με τους Θεσσαλονικείς μέχρι το καλοκαίρι του 2019;

Η απόκτηση του Λεβέκ δεν σημαίνει απαραίτητα πως ο Κροάτης θα αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ. Το τι θα κάνουν ο Λούμπος Μίχελ και ο Βλάνταν Ίβιτς εάν έρθει μια συμφέρουσα πρόταση για τον Λέοβατς, όπως ακούγεται πως θα κάνει η Τράμπζονσπορ, είναι μια άλλη υπόθεση. Με τα δεδομένα που υπάρχουν τώρα, ο Λεβέκ έρχεται για να δώσει στον Ίβιτς μία… ασφάλεια για το αριστερό άκρο της άμυνας καθώς φέτος ο Λέοβατς ήταν ο μοναδικός «καθαρόαιμος» έμπειρος αριστερός μπακ του ρόστερ.

Με το που ξεκινήσει όμως η προετοιμασία για την νέα χρονιά και εάν δεν αλλάξουν τα δεδομένα, ο Λέοβατς θα έχει έναν δυνατό… ανταγωνιστή για την βασική ενδεκάδα και αυτό θα ωφελήσει τον Δικέφαλο του Βορρά. Από την άλλη, είναι σίγουρο πως ο νεαρός Δεληγιαννίδης θα δοθεί δανεικός, για να βρει χώρο και χρόνο συμμετοχής να αναπτύξει το ταλέντο του.

Και πάμε στο δεξί άκρο της άμυνας του ΠΑΟΚ, εκεί όπου το όνομα του Λέο Μάτος «παίζει» πολύ στην Τουρκία και συγκεκριμένα στο ρεπορτάζ της Γαλατάσαραϊ. Η αλήθεια είναι όμως πως ούτε ο Ίβιτς, ούτε ο Μίχελ αλλά ούτε και ο Ιβάν Σαββίδης σκέφτονται να πουλήσουν τον Βραζιλιάνο αμυντικό, ανεξάρτητα από το αν οι Τούρκοι γράφουν πως ο Μάτος είναι… φθηνός για το «πορτοφόλι» της Γαλατάσαραϊ και ανεξάρτητα από το αν η «Τσιμ Μπομ» αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά προβλήματα και έβγαλε στον ΠΑΟΚ το… λάδι, μέχρι να πληρώσει την εκπρόθεσμη δόση του 1,5 εκατ. ευρώ που του χρωστούσε για την μεταγραφή του Γκάρι Ροντρίγκες

Αυτό που δεν υπολογίζουν οι Τούρκοι είναι πως ο Μάτος είναι το αγαπημένο παιδί του Μίχελ αλλά ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Σαββίδη και του κόσμου του ΠΑΟΚ. Επίσης, ο Βραζιλιάνος περνάει καλά στη Θεσσαλονίκη μαζί με την οικογένειά του και δεν είναι στις… προτεραιότητές του να φτιάξει ξανά βαλίτσες έναν χρόνο μετά την αποχώρησή του από την Ουκρανία και την Ντνίπρο.

Αν τώρα… σκάσει μία «τρελή» πρόταση από την Γαλατάσαραϊ ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα, ο ΠΑΟΚ θα τη συζητήσει. «Όλοι έχουν την τιμή» τους είναι άλλωστε το «μότο» στην Τούμπα αλλά και η φιλοσοφία του Λούμπος Μίχελ. Μέχρι να συμβεί όμως αυτό, εάν συμβεί ποτέ, ο Μάτος θεωρείται ένας από τους ποδοσφαιριστές που πάνω τους θα χτιστεί ο ΠΑΟΚ της νέας χρονιάς, που θα έχει στόχο την κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος.

Αυτή τη στιγμή πάντως, ο Ίβιτς δεν έχει καμία… σκοτούρα για τη δεξιά πτέρυγα του, αφού εκτός του Μάτος υπάρχει ο Στέλιος Κίτσιου και επιστρέφει… δυνατός από την Ομόνοια και ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags