Facebook Pixel Η φοβερή προφητεία του Κόκκαλη για Βαλβέρδε! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-05-30 00:05:00

Η φοβερή προφητεία του Κόκκαλη για Βαλβέρδε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η φοβερή προφητεία του Κόκκαλη για Βαλβέρδε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ούτε να... έβλεπε το μέλλον ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού, ο οποίος είχε πει κάτι απίστευτο για τον Βάσκο τεχνικό!

Hπρώτη θητεία του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο του Ολυμπιακού τη σεζόν 2008-09 είχε λήξει κάπως επεισοδιακά, αφού ο Βάσκος τεχνικός αποφάσισε να αποχωρήσει για χάρη της Βιγιαρεάλ, παρά την πολύ καλή πρόταση που του κατέθεσε ο τότε πρόεδρος της ομάδας, Σωκράτης Κόκκαλης, για ανανέωση του συμβολαίου του.

Η αποχώρηση του Βαλβέρδε δεν άρεσε στον κ. Κόκκαλη, ο οποίος λίγο καιρό αργότερα ρωτήθηκε για τον Βάσκο σε συνέντευξη Τύπου και είπε κάποια πράγματα που φαντάζουν απίστευτα καθώς είναι ιδιαιτέρως επίκαιρα σήμερα, οκτώ χρόνια μετά.

Ο κ. Κόκκαλης αναρωτήθηκε το πόσο θα ξαναπάρει ο Βαλβέρδε πρωτάθλημα και Κύπελλο, όπως έκανε με τον Ολυμπιακό, ενώ «πέταξε» και την απίστευτη ατάκα «Κι εγώ αν πάω προπονητής στη Μπαρτσελόνα, μια θέση στην πρώτη τριάδα του ισπανικού πρωταθλήματος θα την πάρω»!

Που να φανταζόταν ο τότε πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» ότι αυτό που είπε χαριτολογώντας θα γινόταν πραγματικότητα οκτώ χρόνια μετά; Ο Βαλβέρδε είναι από σήμερα προπονητής της Μπαρτσελόνα και μένει να μάθουμε αν θα περιοριστεί στην πρώτη τριάδα στην Ισπανία ή θα πετύχει κάτι σπουδαίο και θα αποδειχτεί καλύτερος του… Κόκκαλη!

Δείτε το βίντεο:
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags