Facebook Pixel Αδιανόητη απόφαση Ίβιτς με Έλληνα άσο - Απορεί όλη η Θεσσαλονίκη με την «εμμονή» του κόουτς του ΠΑΟΚ
| 2017-05-30 10:00:00

Αδιανόητη απόφαση Ίβιτς με Έλληνα άσο - Απορεί όλη η Θεσσαλονίκη με την «εμμονή» του κόουτς του ΠΑΟΚ

Αδιανόητη απόφαση Ίβιτς με Έλληνα άσο - Απορεί όλη η Θεσσαλονίκη με την «εμμονή» του κόουτς του ΠΑΟΚ

Κι όμως, κανείς στην Τούμπα δεν μπορεί να κατανοήσει γιατί ο Σέρβος απαξιώνει με τέτοιον τρόπο αυτόν τον παίκτη. Τι μπορεί να συμβαίνει άραγε; O sportdog έχει όλο το παρασκήνιο!

Καταρχάς, ο Σέρβος τεχνικός δεν κατάφερε σε ένα ακόμα ντέρμπι στην Αθήνα να παρατάξει έναν ΠΑΟΚ που θα αποφύγει την ήττα και έναν ΠΑΟΚ με ουσία στο παιχνίδι του. Ήττα από τον Ολυμπιακό με 2-1, ήττα από τον Πανιώνιο με 1-0, ήττα από τον Παναθηναϊκό με 1-0, ήττα από την ΑΕΚ με 3-0, ήττα από τον Παναθηναϊκό με 2-0 στο Κύπελλο, ήττα από τον Παναθηναϊκό με 1-0 στα πλέι οφ μέχρι το σημείο που χτυπήθηκε με κουτί μπύρας στο κεφάλι, ήττα από την ΑΕΚ με 1-0. Εξαίρεση, η νίκη της περασμένης Τετάρτης στη Νέα Σμύρνη…

Εκτός απ' αυτό όμως, ο Ίβιτς έχασε "πόντους" και από κάτι άλλο. Την απόδοση του Χάρη Χαρίση, που για πολλούς ΠΑΟΚτσήδες ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Σέρβου στο Ολυμπιακό Στάδιο. Με το πάθος και τη διάθεσή του, ο 22χρονος μέσος έφερε ξανά στην επιφάνεια το ...μόνιμο ερώτημα των οπαδών του Δικεφάλου του Βορρά το τελευταίο τρίμηνο. Γιατί ο Ίβιτς έθεσε εκτός ομάδας τον Χαρίση, μετά το παιχνίδι με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο στις 26 Φεβρουαρίου, όπου συμπτωματικά ο νεαρός ήταν πάλι ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ.

Από τότε μέχρι χθες, ο Χαρίσης ήταν διαρκώς εκτός αποστολής, εάν εξαιρεθεί ο αδιάφορος αγώνας με την Κέρκυρα στην Τούμπα την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου, όταν αγωνίστηκε ως αλλαγή για 21 λεπτά. Τι συμβαίνει, λοιπόν, με τον Χαρίση; Αυτό το ερώτημα πρέπει ο Ίβιτς να το απαντήσει μετά το τέλος της σεζόν, ακόμα και αν ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα δοθεί δανεικός.

Ο Χαρίσης τα πέταξε, βέβαια, τα …καρφάκια του μετά το τέλος του αγώνα όπως και ο Βλάνταν Ίβιτς στη συνέντευξη Τύπου, έχοντας πολλά παράπονα από τους ποδοσφαιριστές του. Και για τη νοοτροπία τους και για την απόδοσή τους.

Τώρα ο ΠΑΟΚ χρειάζεται μόνο τη νίκη την Τετάρτη κόντρα στον Παναθηναϊκό για να τερματίσει πρώτος στα πλέι οφ, ό,τι και να γίνει στο παιχνίδι της Νέας Σμύρνης μεταξύ Πανιωνίου και ΑΕΚ. Και μέχρι τη σέντρα με τους Πράσινους, ο Βλάνταν Ίβιτς πρέπει να βρει λύσεις στις απουσίες των Γλύκου, Μάτος, Μαλεζά, Βαρέλα, Πέλκα, Μυστακίδη και Κάμπος, αλλά και το …αντίδοτο στην κούραση βασικών ποδοσφαιριστών του όπως είναι οι Λέοβατς, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags