Facebook Pixel Αυτόν τον παίκτη κλάσης "φέρνει" ο Πελεγκρίνο στο Λιμάνι με τρελά λεφτά – Ανατροπή με τον "παππού"!
| 2017-05-30 12:00:00

Αυτόν τον παίκτη κλάσης "φέρνει" ο Πελεγκρίνο στο Λιμάνι με τρελά λεφτά – Ανατροπή με τον "παππού"!

Αυτόν τον παίκτη κλάσης "φέρνει" ο Πελεγκρίνο στο Λιμάνι με τρελά λεφτά – Ανατροπή με τον "παππού"!

Το αργεντίνικο τάνγκο χορεύεται πάντα με δύο κι ο Ολυμπιακός δείχνει να θέλει πολύ να δημιουργήσει στην ομάδα ένα νέο "ζευγάρι" απ' τη λάτιν χώρα! Ρεπορτάζ στο Sportdog...

Καθώς οι Τσόρι Ντομίνγκες και Εστεμπάν Καμπιάσο φαίνεται πως αποχαιρετούν το Λιμάνι, οι Πειραιώτες θέλουν να δημιουργήσουν ένα νέο αργεντίνικο δίδυμο στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και το "Γ. Καραϊσκάκης". Δεν είναι άλλο από αυτό του Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο και του Γκονσάλο Ροντρίγκες!

Σήμερα ίσως να είναι και η πιο καθοριστική μέρα ευόδωσης του συγκεκριμένου σεναρίου, καθώς στο Λιμάνι ευελπιστούν να ακούσουν το "ναι" του 45χρονου τεχνικού στην πρόταση που του έχουν καταθέσει, ενώ σύμφωνα πληροφορίες από την Ιταλία, είναι προγραμματισμένη μια συνάντηση εκπροσώπων του Ολυμπιακού με τη μεριά του 33χρονου διεθνούς στόπερ, ο οποίος μάλιστα δεν αποκλείεται να δώσει αυτοπροσώπως το "παρών".


Σε αυτή τη συνάντηση, ο Ολυμπιακός λέγεται πως πηγαίνει με δύο ...υπερόπλα, ενώ μπορεί να έχει και ένα τρίτο στη "φαρέτρα" του.

 

Από τη μια μεριά, οι Πειραιώτες και όπως παραδέχονται ακόμα και οι Ιταλοί, έχουν καταθέσει την καλύτερη προσφορά στον Αργεντινό αμυντικό, ο οποίος έχει στα χέρια του και πρόταση από τη Λάτσιο.

Όμως, η ομάδα της Ρώμης έφτασε την προσφορά της έως τα 3 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια και οι Ερυθρόλευκοι εμφανίζεται να δίνουν στον παίκτη περί τα 4 εκατ. ευρώ για το ίδιο διάστημα!


Παράλληλα, οι Ερυθρόλευκοι συζητούν με τον παίκτη για να τελειώσουν άμεσα τη μεταγραφή και δείχνουν αποφασισμένοι ώστε να ...πέσουν υπογραφές το ταχύτερο δυνατόν! Αντίθετα, ο τεχνικός διευθυντής των "μπιανκοσελέστι", Ιλι Τάρε, ζήτησε από τον Ροντρίγκες να περιμένει ένα εύλογο χρονικό διάστημα έως ότου να ξεκαθαρίσει το ρόστερ της Λάτσιο και σύμφωνα με όλα τα ρεπορτάζ στην Ιταλία, δεν αποτελεί προτεραιότητα αυτή τη στιγμή για τους πρωτευουσιάνους μια πλήρης συμφωνία μαζί του.

Ως δεδομένο, όμως, παρουσιάζεται και το ότι αφενός μεν ο Ροντρίγκες δεν δίνει προτεραιότητα στο οικονομικό και αφετέρου, ότι ο ίδιος και η οικογένειά του δεν θέλουν να αλλάξουν περιβάλλον, έχοντας προσαρμοστεί απόλυτα στον ιταλικό τρόπο ζωής. Μάλιστα, ανυπομονούν να μετακομίσουν στη Ρώμη, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ...

 

Γι' αυτό και οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να βάλουν στο ...παιχνίδι και μια πιθανή συμφωνία τους με τον Πελεγκρίνο, ώστε να έχουν ένα επιπλέον ατού για να πείσουν τον Ροντρίγκες να γίνει "κάτοικος" Πειραιά!

Παράλληλα, αξίζει να επισημανθεί ότι -όπως ακούγεται- ιδιαίτερο ρόλο στις διαπραγματεύσεις με τον Πελεγκρίνο έχει προσπαθήσει να διαδραματίσει ο Καμπιάσο! Γι' αυτό και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει να παραμείνει τελικά και ο "παππούς" στο "ερυθρόλευκο" ρόστερ, αν πιάσει Λιμάνι ο συμπατριώτης του τεχνικός.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags