Facebook Pixel ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ EXPERT
Life
| 2017-05-30 17:11:00

ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ EXPERT

ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ  ΓΙΑ ΤΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ EXPERT

50 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην απαιτητική αγορά ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών συμπληρώνει φέτος ο Ευρωπαϊκός Όμιλος Expert και το εορτάζει με μια τριήμερη διεθνή συνάντηση στην Αθήνα. Με αυτή την αφορμή, τη Τρίτη 30 Μαΐου, διοργανώθηκε Συνέντευξη Τύπου, με θέμα «50 χρόνια Expert στην Ευρώπη – 3 χρόνια Expert στην Ελλάδα».  

Τον Οκτώβριο του 1967 ο Gunnar Nygren ίδρυσε στην Ζυρίχη τον Όμιλο Intercop, μετέπειτα Expert, με συνεταίρους, αρχικά, έξι εκπροσώπους εθνικών οργανισμών λιανικής πώλησης στον κόσμο. Έκτοτε ο Όμιλος αναπτύσσεται διαρκώς, εντάσσοντας στους κόλπους του όλο και περισσότερες χώρες και καθιστώντας το όνομά του ταυτόσημο με την αξιοπιστία, την καλή ποιότητα και τις προνομιακές τιμές. Με περισσότερα από 3.600 καταστήματα, σε 20 χώρες της Ε.Ε. ο  Όμιλος, αποτελεί σήμερα το δεύτερο μεγαλύτερο ευρωπαϊκό δίκτυο για τη διάθεση ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης, information technology, τηλεπικοινωνιών, ψυχαγωγίας και οικιακών συσκευών.

Κύριο μυστικό της επιτυχίας των Expert είναι η αυστηρά ανθρωποκεντρική, εξατομικευμένη αντιμετώπιση των πελατών. Ακόμη και στα πιο μικρά ή απομακρυσμένα καταστήματα, το προσωπικό έχει εκπαιδευτεί ειδικά ώστε να συμβουλεύει σωστά τον πελάτη ανάλογα με τις ανάγκες του, να τον βοηθά να καταλήξει στην πιο αποτελεσματική επιλογή προϊόντων και, φυσικά, να βρίσκεται στο πλευρό του με ολοκληρωμένες υπηρεσίες υποστήριξης μετά την πώληση.  Αυτό, σε συνδυασμό με τη μεγάλη ποικιλία, τις επιπλέον εγγυήσεις και τις προσιτές τιμές, καλλιεργεί σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες, που γνωρίζουν ότι στα Expert θα βρουν τις λύσεις που αναζητούν, σε ένα απόλυτα επαγγελματικό, αλλά και ταυτόχρονα φιλικό περιβάλλον. Πρόκειται για την περίφημη «κουλτούρα Expert» που, κάθε χρόνο, προσελκύει περισσότερους από 100 εκατομμύρια αγοραστές σε όλη την Ευρώπη.

Η κορυφαία συνάντηση των Expert στην Αθήνα ήταν μια ευκαιρία για τα διεθνή στελέχη της να ανταλλάξουν χρήσιμες απόψεις για την Ευρωπαϊκή αγορά και να ανανεώσουν από κοινού τη στρατηγική τους για ένα ακόμη πιο δυναμικό μέλλον.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κωνσταντίνος Γραμμένος, Πρόεδρος της Expert Ελλάδος, «Θεωρούμε πολύ σημαντικό ότι η διεθνής ‘οικογένεια’ της Expert επέλεξε την Αθήνα ως τόπο συνάντησης για να γιορτάσει τα 50 χρόνια της. Από το 2014, τα Expert έχουν δημιουργήσει και στην Ελλάδα μία από τις πλέον ανταγωνιστικές αλυσίδες εμπορίας και πώλησης ηλεκτρικών ειδών, ενσωματώνοντας τη στρατηγική του Ομίλου για άριστη εξυπηρέτηση στο σημείο πώλησης. Πρέπει να πω ότι η ανταπόκριση των καταναλωτών, παρά την εξαιρετικά δύσκολη σημερινή οικονομική συγκυρία, δικαιώνει απόλυτα την επιλογή μας».

Με 33 καταστήματα ανά την ελληνική επικράτεια, με επαγγελματίες που γνωρίζουν και αγαπούν την δουλειά τους και με κύριο γνώμονα την εξυπηρέτηση του πελάτη, τα Expert έχουν ήδη συνδέσει το όνομά τους με την τόλμη στην επιχειρηματικότητα και στην Ελλάδα. Πρόσφατα, μάλιστα, η Expert Hellas δημιούργησε και e-shop, με δεκάδες προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές, δώρα, προσφορές και εγγύηση Expert.

Κοινωνική Ευθύνη Expert

Η κουλτούρα Expert δεν περιορίζεται στον εμπορικό τομέα αλλά επεκτείνεται και στον τομέα της κοινωνικής προσφοράς, εκφράζοντας τη δέσμευση του Ομίλου να βρίσκεται στο πλευρό εκείνων που έχουν αυξημένες ανάγκες. Έτσι, με την ευκαιρία της φετινής επετείου, η Expert Hellas, με τη συνεργασία και των προμηθευτών της, ανέλαβε να εξοπλίσει με οικιακές συσκευές, τηλεοράσεις, υπολογιστές, καθώς και με όλη την επίπλωση και τις ανάγκες σε κλινοσκεπάσματα, το νέο, 5ο στην Ελλάδα, Παιδικό Χωριό SOS,  στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags