Facebook Pixel Μανόλο για το μέλλον του, τον Αραούχο και τον... Σκόκο!
| 2017-06-01 13:41:00

Μανόλο για το μέλλον του, τον Αραούχο και τον... Σκόκο!

Μανόλο για το μέλλον του, τον Αραούχο και τον... Σκόκο!

Ο προπονητής της ΑΕΚ σε συνέντευξη του στον ΣΠΟΡ FM αναφέρθηκε στο αν θα παραμείνει ή όχι στην ομάδα, στον Αραούχο αλλά και στο ενδεχόμενο να αποκτηθεί ο Νάτσο Σκόκο!

Ο Ανδαλουσιανός τόνισε ότι έχει φτάσει σε συμφωνία με τον Δημήτρη Μελισσανίδη κι εξήγησε λοιπόν ότι απομένουν κάποια ζητήματα που θεωρεί ότι δεν θα αποτελέσουν εμπόδιο για να σφραγιστεί και επίσημα η ανανέωση του συμβολαίου του. 

«Έχουν ένα μίτινγκ αύριο οι δικηγόροι. Πιστεύω ότι ο πρόεδρος όταν δίνει το χέρι, το εννοεί όπως κι εγώ. Έχουμε συμφωνήσει και πρέπει να λύσουμε 1-2 πραγματάκια που έχουν λίγη σημασία. Από τη στιγμή που ο πρόεδρος θέλει να μείνω και εγώ θέλω να μείνω, αυτό έχει σημασία», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Για τον Αραούχο: «Η αλήθεια είναι ότι ανατριχιάζω αυτή τη στιγμή (σ.σ. της αγκαλιάς μετά το γκολ). Ήταν πέντε έντονοι μήνες και για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Έκανε δυο λάθη τα οποία πλήρωσε σε κοινωνικό αντίκτυπο στην Ισπανία. Όταν μίλησα μαζί του, του είπα ότι θα τον εμπιστευθώ, αλλά δεν θα επιτρέψω να ξανακάνει λάθος. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα της καρδιάς, θα ανοίξει την καρδιά της για σένα και θα σου ανοίξει τον δρόμο για να δείξεις την αξία σου.

Θα ήταν ιδανικό, αλλά το βλέπω πολύ πολύπλοκο γιατί τα δικαιώματά του ανήκουν στη Λας Πάλμας και τον υπολογίζουν. Μετά απ’ όλα αυτά που έδειξε εδώ ο προπονητής τους θα θέλει σίγουρα να τον αξιολογήσει στην προετοιμασία, οπότε οποιαδήποτε απόφαση θα ληφθεί μετά από την προετοιμασία. Επίσης πιστεύω ότι θα ενδιαφερθούν και άλλες ομάδες από την Ισπανία. Αυτό που πιστεύω είναι ότι η ΑΕΚ πρέπει να συνεχίσει τον δρόμο της. Μακάρι να καταλήξουμε να έχουμε δυο καλούς επιθετικούς, σε περίπτωση που επιστρέψει ο Αραούχο.

Η αλήθεια είναι πως όταν ήρθε δεν ήταν σε καλή κατάσταση, έκανε προπόνηση ατομικά. Έπρεπε να καταβάλλει μια μεγάλη προσπάθεια. Ήταν επίσης πολύ σημαντικός ο τρόπος με τον οποίο τον αγκάλιασαν οι συμπαίκτες του. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού είναι μια ποδοσφαιρική μηχανή, αλλά έχει μια καρδιά μωρού. Με τη θέρμη που του έδειξαν οι συμπαίκτες του ένιωσε πολύ καλύτερα. 

Ο ίδιος θέλει να μείνει, αλλά ξέρει ότι πρέπει να γυρίσει. Θα ήταν πολύ χαρούμενος αν δεν τον υπολόγιζε η Λας Πάλμας. Πιστεύω ότι τον Αύγουστο θα δούμε αν υπάρχει πιθανότητα να επιστρέψει. Είμαι πεπεισμένος ότι η ΑΕΚ ψάχνει αυτή τη στιγμή έναν καλό επιθετικό και δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα αν ο πρόεδρος δεν καταφέρει να φέρει τον Αραούχο». 

Για τον Σκόκο: «Τον Σκόκο τον γνωρίζω από τη συνύπαρξή μας πριν από έξι χρόνια και είναι ένας μεγάλος παίκτης. Πρέπει να δούμε αν θέλει να έρθει και αν θέλει να αποδείξει ότι παραμένει σε υψηλό επίπεδο. Για μένα κάνει το ίδιο, είτε πρόκειται για ένα τοπ όνομα, είτε για έναν παίκτη από τις ακαδημίες. Πρέπει να δω κάποια από τα τελευταία παιχνίδια του Σκόκο. Δεν μπορώ να κρίνω βάσει των αγώνων έξι χρόνια πίσω. Αν ο Σκόκο είναι σε καλή κατάσταση, θα είναι ένας πάρα πολύ σημαντικός παίκτης για την ΑΕΚ», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags