Facebook Pixel Γι' αυτούς θα "σφαχτούν" ΠAO-Ολυμπιακός - Δύο καυτά ονόματα που εντυπωσίασαν στην Ευρωλίγκα!
| 2017-06-03 10:30:00

Γι' αυτούς θα "σφαχτούν" ΠAO-Ολυμπιακός - Δύο καυτά ονόματα που εντυπωσίασαν στην Ευρωλίγκα!

Γι' αυτούς θα "σφαχτούν" ΠAO-Ολυμπιακός - Δύο καυτά ονόματα που εντυπωσίασαν στην Ευρωλίγκα!

Τα πρώτα μεταγραφικά σενάρια φέρνουν τους δύο "αιωνίους" να κοιτάζουν κοινούς στόχους. Ποιοι παίκτες που "έβγαλαν μάτια" φέτος στην Ευρώπη αρέσουν στις δύο κορυφαίες ελληνικές ομάδες;

Σε λίγες μέρες θα αρχίσει ο μεταγραφικός "οργασμός" στην Ελλάδα. Μόλις ολοκληρωθούν, δηλαδή, οι τελικοί ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Στον Ολυμπιακό η προτεραιότητα είναι οι ανανεώσεις των συμβολαίων του Γιώργου Πρίντεζη και του Βαγγέλη Μάντζαρη. Οι Πειραιώτες είναι σίγουροι ότι και οι δύο σπουδαίοι παίκτες θα μείνουν στο μεγάλο λιμάνι.

Στον Παναθηναϊκό θα αλλάξουν πολλά πράγματα. Αν και το αποτέλεσμα των τελικών είναι εκείνο, από το οποίο εξαρτιώνται τα περισσότερα.

Όπως και να έχει, κρατήστε δύο ονόματα για το καλοκαίρι. Το ένα είναι ο Αντριου Γκάουντλοκ. Ο σπουδαίος σκόρερ, που αγωνίζεται στην Μακάμπι, μένει ελεύθερος και δεν θα συνεχίσει στους Ισραηλινους.

Ο άλλος είναι ο Σέιν Λάρκιν, που εντυπωσιάζει φέτος με την Μπασκόνια. Ο Λάρκιν θέλει να επιστρέψει στο ΝΒΑ, αλλά αν τα χρήματα είναι πάρα πολλά, είναι πιθανό να μείνει για μία ακόμη σεζόν στην Ευρώπη.

Είναι, λοιπόν, δύο περιπτώσεις, που έχουν τεθεί ήδη στα υπόψη των "αιωνίων", οι οποίοι, όμως, για τον λόγο που αναφέραμε, δεν έχουν ασχοληθεί ακόμα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags