Facebook Pixel «Τρελάθηκε» ο Μαρινάκης με Χάσι - Tρομερή ατάκα από τον Αλβανό κόουτς, άφησε άφωνο τον πρόεδρο
| 2017-06-06 11:00:00

«Τρελάθηκε» ο Μαρινάκης με Χάσι - Tρομερή ατάκα από τον Αλβανό κόουτς, άφησε άφωνο τον πρόεδρο

«Τρελάθηκε» ο Μαρινάκης με Χάσι - Tρομερή ατάκα από τον Αλβανό κόουτς, άφησε άφωνο τον πρόεδρο

Μπορεί ο κόσμος να μην ...τρελαίνεται με τη συγκεκριμένη κίνηση για τον ερυθρόλευκο πάγκο, αλλά το αφεντικό των «ερυθρολεύκων» δείχνει ότι ξέρει τι κάνει. Διαβάστε γιατί.

Προπονητή που συνδυάζει μια σειρά από θετικά στοιχεία, παρά το γεγονός ότι δεν έχει καταφέρει να κατακτήσει κάποιον μεγάλο τίτλο (το πρωτάθλημα του 2014 με την Αντερλεχτ δεν μπορεί να θεωρηθεί δικό του επίτευγμα, καθώς ανέλαβε την ομάδα στα μέσα Μαρτίου), απεικονίζει το προφίλ του Μπεσνίκ Χάσι, ο οποίος αναμένεται σήμερα ή αύριο να υπογράψει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Ο 45χρονος Κοσοβάρος προπονητής διαθέτει αρκετά θετικά στοιχεία στο ενεργητικό του, γι' αυτό και τον επέλεξε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος στα 7 χρόνια διακυβέρνησης του ερυθρόλευκου σκάφους έχει αποδείξει ότι δίνει πάντοτε ιδιαίτερη προσοχή στο θέμα του προπονητή.

Έτσι λοιπόν, ο Μπεσνίκ Χάσι μπορεί να μην κάνει "γκελ" στον κόσμο του Ολυμπιακού, είναι όμως ένας προπονητής ο οποίος διαθέτει αρκετά εμφανή προτερήματα ώστε να τον επιλέξουν οι Πειραιώτες για τον πάγκο τους.

Καταρχήν συνδυάζει μια πολύ καλή προπονητικά ηλικία, με σημαντικές εμπειρίες στους πάγκους. Εχει συνεργαστεί με σπουδαίους παίκτες, ενώ ταυτόχρονα, έχει δουλέψει πολύ και με νεαρά ταλέντα, αναδεικνύοντας αρκετούς πιτσιρικάδες στην Αντερλεχτ. Νεαροί παίκτες όπως οι Τιέλμανς, Ντεντονκέρ και Νάγιαρ "έλαμψαν" δίπλα του και τώρα η αξία τους στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο βρίσκεται στη ...στρατόσφαιρα.

Η ατάκα που "έφτιαξε" τον Μαρινάκη

Επίσης, στα μεγάλα "ατού" του Χάσι συγκαταλέγεται, ασφαλώς, το γεγονός ότι ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει πίεση για αποτελέσματα σε μια ομάδα και έχει ζήσει τον απόλυτο ανταγωνισμό. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τού έχει στείλει ξεκάθαρο μήνυμα ότι ο Ολυμπιακός πρέπει κάθε χρόνο να παίρνει το νταμπλ στην Ελλάδα και να πηγαίνει όσο πιο μακριά γίνεται στην Ευρώπη και ο Κοσοβάρος προπονητής του απάντησε πως αυτό είναι κάτι που δεν τον προβληματίζει γιατί ίσχυε στο 100% και στην Άντερλεχτ και μπορεί να τα καταφέρει. Μία απάντηση, βεβαίως, που κάλυψε απόλυτα το αφεντικό των "ερυθρολεύκων".

Παράλληλα, πολύ σημαντικό είναι το γεγονός ότι ο Χάσι έχει παίξει προκριματικούς αγώνες το καλοκαίρι για την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και τα πήγε περίφημα με τη Λέγκια Βαρσοβίας, Μάλιστα, απέκλεισε τρεις ομάδες για να φτάσει στο στόχο του και σε κανένα από τα έξι ματς μεταξύ των μέσων Ιουλίου και των τελών του Αυγούστου, οι πρωταθλητές Πολωνίας δεν γνώρισαν την ήττα.     

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags