Facebook Pixel Σε απολογία η ΚΑΕ Ολυμπιακός - Πού "ποντάρουν" οι Πειραιώτες για να γλιτώσουν την τιμωρία
| 2017-06-06 21:39:00

Σε απολογία η ΚΑΕ Ολυμπιακός - Πού "ποντάρουν" οι Πειραιώτες για να γλιτώσουν την τιμωρία

Σε απολογία η ΚΑΕ Ολυμπιακός - Πού "ποντάρουν" οι Πειραιώτες για να γλιτώσουν την τιμωρία

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ κάλεσε σε απολογία την ΚΑΕ Ολυμπιακός, για τα όσα διαδραματίστηκαν στον τρίτο τελικό της Α1 Ανδρών με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ.

Η υπόθεση, μάλιστα, θα εκδικαστεί την Τετάρτη (7/6), ενώ υπενθυμίζεται ότι υπάρχει και η καταγγελία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία υποστηρίζει ότι το μέλος του «πράσινου» τεχνικού επιτελείου, Δημήτρης Παναγιωτόπουλος, τραυματίστηκε στη φυσούνα, κατά την αποχώρηση των «πράσινων» προς τα αποδυτήρια, από στυλό φωτοβολίδας ευθείας βολής.

Ωστόσο, οι συμπληρωματικές εκθέσεις Αστυνομίας, παρατηρητή και διαιτητών αναφέρουν ότι στην φυσούνα του ΣΕΦ έπεσε καπνογόνο, και όχι φωτοβολίδα ευθείας βολής. Συγκεκριμένα αναγράφεται ξεκάθαρα ότι στην φυσούνα του ΣΕΦ έπεσε καπνογόνο, ενώ στην έκθεση της Αστυνομίας επισημαίνεται ότι οι ίδιοι έσβησαν το καπνογόνο.

Επίσης, οι «ερυθρόλευκοι» επικαλούνται το video της αποχώρησης του Παναθηναϊκού για τα αποδυτήρια, στο οποίο δεν γίνεται αντιληπτή ρίψη φωτοβολίδας ευθείας βολής. Μάλιστα στο «στρατόπεδο» των πρωταθλητών Ελλάδας υπάρχει αισιοδοξία ότι θα γλιτώσουν την ποινή αποκλεισμού της έδρας τους, ενώ ακόμη κι αν υπάρξει τέτοια τιμωρία, τότε αυτή θα τεθεί σε ισχύ από τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν είχε στη διάθεση του στη σημερινή προπόνηση και τον Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος ταλαιπωρείται από έναν μυϊκό σπασμό στη ράχη. Ωστόσο, η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία και εκτιμάται ότι αύριο θα βγάλει κανονικά το πρόγραμμα. Εκτός προπόνησης έμεινε και σήμερα ο Ερικ Γκριν (τενοντίτιδα στον Αχίλλειο), η συμμετοχή του οποίου στον τέταρτο τελικό στο ΟΑΚΑ (8/6) θα κριθεί την τελευταία στιγμή.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags