Facebook Pixel Το μεσημέρι! Τελειώνει πασίγνωστος Έλληνας προπονητής, από μεγάλη ομάδα
| 2017-06-07 11:20:00

Το μεσημέρι! Τελειώνει πασίγνωστος Έλληνας προπονητής, από μεγάλη ομάδα

Το μεσημέρι! Τελειώνει πασίγνωστος Έλληνας προπονητής, από μεγάλη ομάδα

Ήταν γνωστό πως η σημερινή ήταν μέρα εξελίξεων...

Για τις 12 το μεσημέρι όρισε πριν από λίγη ώρα η διοίκηση της Μπαρτσελόνα έκτακτη συνέντευξη Τύπου, όπου πιθανότατα θα ανακοινωθεί η λύση στο συμβόλαιο του Γιώργου Μπαρτζώκα!

Σύμφωνα, μάλιστα, με ρεπορτάζ της "El Mundo Deportivo", οι ώρες του Γιώργου Μπαρτζώκα στον πάγκο της ομάδας είναι μετρημένες.

Σε αυτό γίνεται λόγος για ειλημμένη απόφαση της καταλανικής διοίκησης να αποδεσμεύσει τον Έλληνα κόουτς, ο οποίος αναμένεται να πάρει αποζημίωση, αφού το συμβόλαιο που είχε υπογράψει πέρυσι είχε ισχύ για 2+1 χρόνια.

Σε περίπτωση που αποχωρήσει από την Βαρκελώνη ο Μπαρτζώκας θα μπει στο "στόχαστρο" της Μπασκόνια, παίρνοντας τη θέση του Σίτο Αλόνσο, που βρίσκεται στον "αέρα".

Όσο για τον αντικαταστάτη του Έλληνα τεχνικού, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους παρουσιάζεται ως το μεγάλο φαβορί, όμως υπάρχουν εμπόδια που καθιστούν πολύ δύσκολη την περίπτωσή του.

Το πρώτο είναι πως έχει σημαντικές οικονομικές απαιτήσεις τόσο για τις δικές του αποδοχές, όσο και για το μπάτζετ και το δεύτερο είναι πως για να εργαστεί ξένος προπονητής στην ACB θα πρέπει να έχει δουλέψει δύο χρόνια σε ομάδα της Ευρωλίγκας, με τον "Σάρας" να μετρά ενάμιση.

Οπότε, αν συμφωνήσει στο πρώτο μισό της σεζόν θα είναι... βοηθός!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags