Facebook Pixel Ανώτερος ο Παναθηναϊκός, θα μπορούσε να το είχε πάρει ήδη το πρωτάθλημα - Η διαφορά με το 1999...
| 2017-06-09 00:15:00

Ανώτερος ο Παναθηναϊκός, θα μπορούσε να το είχε πάρει ήδη το πρωτάθλημα - Η διαφορά με το 1999...

Ανώτερος ο Παναθηναϊκός, θα μπορούσε να το είχε πάρει ήδη το πρωτάθλημα - Η διαφορά με το 1999...

Γιατί οι "πράσινοι" θα μπορούσαν τώρα να πανηγυρίζουν τον τίτλο; Τι "τρέχει" με τους "ερυθρόλευκους" και πού θα κριθεί ο 5ος τελικός της Κυριακής; Διαβάστε στο sportdog.

Ο Παναθηναϊκός για ένα ακόμη παιχνίδι επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του στους τελικούς απέναντι στον Ολυμπιακό.

Στο ΣΕΦ οι "πράσινοι" έχασαν δύο δικά τους παιχνίδια. Στο ΟΑΚΑ κέρδισαν σχετικά δύσκολα το πρώτο, αλλά πριν από λίγη ώρα έκαναν περίπατο. Κάλλιστα θα μπορούσαν να είχαν πάρει ήδη τον τίτλο, αλλά στις λεπτομέρειες δεν τα έχουν καταφέρει. Τουλάχιστον μέχρι στιγμής.

Δύο ήταν τα "κλειδιά" για την εύκολη επικράτηση του "τριφυλλιού". Το ένα η εντυπωσιακή εμφάνιση του Καλάθη και το άλλο η άμυνα. Ο Καλάθης ήταν να μην παίξει. Μπήκε στο "Υγεία" με υψηλό πυρετό, βγήκε λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ και έκανε μία από τις καλύτερες του εμφανίσεις.

Έβαλε τις βάσεις στο πρώτο ημίχρονο με 12 πόντους, άμυνα και σούπερ οργάνωση. Την ίδια ώρα, η άμυνα "έπνιξε" τον ούτως ή άλλως κακό Ολυμπιακό. Στο πρώτο ημίχρονο οι Πειραιώτες είχαν κάνει ήδη 12 λάθη. Τα μισά από αυτά ήταν αποτέλεσμα της αποτελεσματικής άμυνας του Παναθηναϊκού, τα υπόλοιπα, όμως, ήταν αβίαστα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η άμυνα της ομάδας του Πασκουάλ συνέχισε να είναι σε υψηλό επίπεδο, ο Ολυμπιακός είχε χάσει το μυαλό του και κάπως έτσι ήρθε η εύκολη νίκη.

Τώρα όλα θα κριθούν στο ΣΕΦ με τους Πειραιώτες να ψάχνουν μία καλή εμφάνιση, που δεν έχουν κάνει εδώ και αρκετό καιρό. Το καλό για αυτούς είναι ότι ξεκουράστηκαν, καθώς δεν έπαιξαν πολύ οι Σπανούλης και Πρίντεζης.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του θα πάει στο ΣΕΦ με "προίκα" την πολύ καλή του κατάσταση και θέλει να θυμηθεί το 1999. Οταν και είχε πάρει το πρωτάθλημα στον Πειραιά. Μόνο, που τότε υπήρχαν και φίλαθλοί του στο γήπεδο, ενώ τώρα δεν θα είναι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags