Facebook Pixel Η απάντηση Γκιστ για τον... διάλογο με Σπανούλη
| 2017-06-09 02:36:00

Η απάντηση Γκιστ για τον... διάλογο με Σπανούλη

Η απάντηση Γκιστ για τον... διάλογο με Σπανούλη

Ο Αμερικανός άσος του Παναθηναϊκού τοποθετήθηκε για το φραστικό επεισόδιο με τον αρχηγό του Ολυμπιακού, με αφορμή και την σοβαρή καταγγελία του Τριφυλλιού.

Ο Τζέιμς Γκιστ, μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ρωτήθηκε για το περιστατικό με τον Βασίλη Σπανούλη (ο Παναθηναϊκό κάνει λόγο για ρατσιστική επίθεση - ΒΙΝΤΕΟ) και ο Αμερικανός φόργουορντ του Παναθηναϊκού θέλησε να «κλείσει» το θέμα.

«Τίποτε δεν έγινε...», ανέφερε χαρακτηριστικά, χωρίς να θέλει να εξηγήσει κάτι παραπάνω.

Από εκεί και πέρα, για το παιχνίδι είπε ότι «κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε. Είχαμε τεράστια ενέργεια στην άμυνα η επίθεσή μας ήταν καλύτερη, ωστόσο χάρη στην άμυνά μας καταφέραμε να φτάσουμε στην τελική επικράτηση. Παίζοντας έτσι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα. Παίζαμε με την πλάτη στον τοίχο. Αν χάναμε πηγαίναμε σπίτια μας χωρίς το πρωτάθλημα. Κανείς δεν ήθελε να γίνουν έτσι τα πράγματα...»

Εν όψει του 5ου τελικού στο ΣΕΦ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Παίζουμε 60-70 παιχνίδια τη σεζόν αλλά τώρα φτάσαμε στο τέλος. Η καλύτερη ομάδα θα κερδίσει. Αυτή που θα βρεθεί στη μέρα της και θα κάνει αυτά που πρέπει να κάνει. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για τα πάντα. Για το αν θα σουτάρουμε καλά, για το αν δεν θα μπουν τα σουτ μας, να παίξουμε άμυνα και να ελπίζουμε να μην έχουν εκείνοι καλή βραδιά.»  

Όσο για το γεγονός ότι ο... τελικός των τελικών θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ; «Εντάξει, δεν έγινε και τίποτα. Δεν πρέπει να μας ανησυχεί η ατμόσφαιρα ή τα όσα θα συμβαίνουν έξω από τις τέσσερις γραμμές. Πρέπει να μας νοιάζει τι γίνεται μέσα στο γήπεδο. Όσον αφορά σωματικά θα είμαστε έτοιμοι. Το ίδιο έτοιμοι πρέπει να είμαστε και πνευματικά».

Και κλείνοντας αναφέρθηκε στον ίδιο: «Εγω από τη πλευρά μου θέλω να παίξω με την ίδια ένταση που έπαιξα και στον 4ο τελικό. Θέλω να κερδίσω! Όπως και όλα τα παιδιά στα αποδυτήρια. Να έχουμε την ίδια νοοτροπία και να φτάσουμε στο πρωτάθλημα.»

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags