Facebook Pixel Μπήκε και άλλη ομάδα στο κόλπο για Σκόκο! Ποιο χαρτί έχει η ΑΕΚ;
| 2017-06-09 18:17:00

Μπήκε και άλλη ομάδα στο κόλπο για Σκόκο! Ποιο χαρτί έχει η ΑΕΚ;

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Μπήκε και άλλη ομάδα στο κόλπο για Σκόκο! Ποιο χαρτί έχει η ΑΕΚ;

Άσχημα μαντάτα για τους οπαδούς της ΑΕΚ! Την ώρα που στην Ένωση γίνεται χαμός με τον Αργεντινό παιχταρά φαίνεται ότι η ελληνική ομάδα θα έχει αντίπαλο.

Η ΑΕΚ επιθυμεί διακαώς την επιστροφή του Νάτσο Σκόκο στην Ελλάδα, κάτι που φαίνεται από την πρόθεση των κιτρινόμαυρων να έχουν άμεση επαφή με τον Αργεντινό. Όπως διέρρευσε την Παρασκευή, ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς θα ταξιδέψει στην πατρίδα του «δαίμονα» για να έχει κατιδίαν συνάντηση με τον ποδοσφαιριστή, τον εκπρόσωπό του και να κλείσει τη μεταγραφή.

Συναντήθηκαν οι δύο ομάδες

Όπως φαίνεται όμως η ελληνική ομάδα θα έχει αντίπαλο! Όπως αναφέρουν δημοσιογράφοι από τη χώρα του τανγκό, μέσω twitter, η Ιντεπεντιέντε μπήκε τις τελευταίες ώρες πολύ γερά στο «κόλπο». Οι πληροφορίες δε αναφέρουν, ότι υπήρξε συνάντηση της Νιούελς Ολντ Μπόις με την ομάδα του Μπουένος Άιρες. Όπως καταλαβαίνετε η ΑΕΚ πρέπει να βιαστεί!

Το χαρτί της ΑΕΚ

Το θετικό της ιστορίας είναι, ότι ο Σκόκο τα έχει μαζεμένα με τη διοίκηση της ομάδας του Ροζάριο. Όπως είχατε πληροφορηθεί, ο 32χρονος επιθετικός σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε πριν μερικές ημέρες είχε καταφερθεί εναντίον των ανθρώπων που κινούν τα νήματα στη Νιούελς Ολντ Μπόις και άνοιξε την πόρτα της εξόδου. Οπότε αυτό είναι ένα πολύ ισχυρό χαρτί για τον Δικέφαλο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags