Facebook Pixel Τέλος ο Ζλάταν από τη Γιουνάιτεντ - Σούπερ όνομα για αντικαταστάτης του!
| 2017-06-09 19:04:00

Τέλος ο Ζλάταν από τη Γιουνάιτεντ - Σούπερ όνομα για αντικαταστάτης του!

Τέλος ο Ζλάταν από τη Γιουνάιτεντ - Σούπερ όνομα για αντικαταστάτης του!

Ο Σουηδός δεν θα συνεχίσει στο Μάντσεστερ και οι "κόκκινοι διάβολοι" φέρονται να έχουν βρει τον παίκτη που θέλουν να πάρει τη θέση του!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν κατέθεσε πρόταση ανανέωσης συμβολαίου στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μετά τον σοβαρό τραυματισμό του και ενημέρωσε την Πρέμιερ Λιγκ ότι ο Σουηδός αστέρας έμεινε ελεύθερος.

Επίσημη ανακοίνωση για το «διαζύγιο» δεν υπάρχει ακόμα, ωστόσο η αποχώρηση έγινε γνωστή από τη λίστα που δίνουν οι ομάδες στην Πρέμιερ Λιγκ για τις ανανεώσεις και τις αποδεσμεύσεις παικτών.

Όσο για τον αντικαταστάτη του; Οι διοικούντες της Γιουνάιτεντ φέρονται να στοχεύουν στην απόκτηση του Άλβαρο Μοράτα, ο οποίος είναι δυσαρεστημένος με τον χρόνο συμμετοχής του στη Ρεάλ!

Όπως αναφέρει η «Marca», ο Ισπανός φορ ενημέρωσε τους Μαδριλένους ότι θέλει να φύγει για λογαριασμό της Γιουνάιτεντ, ενώ η «Telegraph» υποστηρίζει ότι οι δυο πλευρές έχουν ήδη συμφωνήσει για τους όρους του συμβολαίου του Μοράτα. Οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι διατεθειμένοι να δώσουν 70 εκατ. ευρώ, αν και στην Ρεάλ ελπίζουν να πάρουν 90.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags