Facebook Pixel "Καυτές" εξελίξεις στον ΠΑΟΚ - Τα πάνω-κάτω στον σχεδιασμό και "σκούπα" Σαββίδη-Ποιοι "τελειώνουν"
| 2017-06-10 22:12:00

"Καυτές" εξελίξεις στον ΠΑΟΚ - Τα πάνω-κάτω στον σχεδιασμό και "σκούπα" Σαββίδη-Ποιοι "τελειώνουν"

"Καυτές" εξελίξεις στον ΠΑΟΚ - Τα πάνω-κάτω στον σχεδιασμό και "σκούπα" Σαββίδη-Ποιοι "τελειώνουν"

Μετά το «διαζύγιο» με τον Ίβιτς, ο Μίχελ… σηκώνει μανίκια και τρέχει τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν. Τι γίνεται με τις μεταγραφές και τις αποχωρήσεις; Διαβάστε στο SportDog!

Μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Λούμπος Μίχελ δήλωσε πως «θα γίνουν λίγες κινήσεις, 3 με 4 μεταγραφές». Από τότε όμως, έχουν αλλάξει… πολλά! Ο Sportdog έχει το ρεπορτάζ!

Όταν ο Σλοβάκος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ έκανε την παραπάνω δήλωση, προπονητής του Δικεφάλου του Βορρά ήταν ο Βλάνταν Ίβιτς, τίποτα δεν έδειχνε πως ο Σέρβος θα αποχωρούσε από την Τούμπα και ο μεταγραφικός σχεδιασμός είχε ήδη γίνει μετά από πολλές διαβουλεύσεις των δύο ανδρών. Τώρα, τα δεδομένα έχουν αλλάξει!

Και το φετινό καλοκαίρι, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, προβλέπεται… καυτό για τον ΠΑΟΚ από την άποψη πως θα υπάρξουν και αρκετές αφίξεις και αρκετές αποχωρήσεις!

Παρότι ακόμα ο Λούμπος Μίχελ δεν έχει βρει τον αντικαταστάτη του Ίβιτς, κάτι που αναμένεται να συμβεί τα επόμενα 24ωρα όπως λένε στην Τούμπα, υπάρχουν κάποιες αποφάσεις που δύσκολα θα αλλάξουν. Αυτές έχουν να κάνουν με την απόκτηση ενός τερματοφύλακα μετά τον σοβαρό του Γλύκου σε συνδυασμό με την ειλημμένη απόφαση για αποχώρηση του Μπρκιτς, ενός αριστερού μπακ, ενός στόπερ, ενός κεντρικού χαφ, ενός εξτρέμ και ενός επιθετικού!

Από εκεί και πέρα, οι αποχωρήσεις δεν θα περιοριστούν στον Μπρκιτς. Είναι σίγουρο πως τουλάχιστον επτά ποδοσφαιριστές ή θα δοθούν δανεικοί ή θα παραχωρηθούν με μεταγραφή.

Πρώτοι… υποψήφιοι είναι οι Σάμπο, Ζάιρο, Κοροβέσης, Αντόνις και ακολουθούν οι Χατζηισαΐας, Χαρίσης, Κάτσε, Πούγγουρας και Δεληγιαννίδης, ενώ εκτός του Κωνσταντινίδη και του Γιαννούλη που θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μία θέση στο νέο ρόστερ μετά τον δανεισμό τους σε Ομόνοια και Ανόρθωση αντίστοιχα, όλοι οι υπόλοιποι νεαροί που δόθηκαν φέτος δανεικοί, θα αγωνιστούν και φέτος μακριά από την Τούμπα.

Υπάρχει όμως και ο Τσίμιροτ που εκτός απροόπτου θα παραχωρηθεί σε σύλλογο της Μπουντεσλίγκα, κανείς δεν μπορεί να βάλει το… χέρι του στη φωτιά πως δεν θα παραχωρηθεί ο Λέοβατς για τον οποίο ενδιαφέρονται ομάδες της Τουρκίας, φαίνεται δύσκολο το να παραμείνει και ο Αθανασιάδης και ο Κουλούρης και δεν θα είναι απίθανο εάν αποχωρήσει ένας από τους Πέλκα, Κίτσιου, εάν φτάσει μία αξιόλογη πρόταση στα γραφεία του ΠΑΟΚ από ομάδα του εξωτερικού!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags