Facebook Pixel "Αφήστε τον Αραούχο, πάρτε τον Λιβάγια"!
| 2017-06-12 08:56:00

"Αφήστε τον Αραούχο, πάρτε τον Λιβάγια"!

"Αφήστε τον Αραούχο, πάρτε τον Λιβάγια"!

Διαβάστε την πρόταση που έκαναν στην ΑΕΚ οι άνθρωπο της Λας Πάλμας!

Την ώρα που η Ένωση προσπαθεί να κρατήσει τον Σέρχιο Αραούχο (έστω και με νέο δανεισμό), η Λας Πάλμας που έχει τα δικαιώματά του της προτείνει ως εναλλακτική λύση για την επίθεση τον Κροάτη ποδοσφαιριστή, όπως αναφέρεται στην «Ώρα των Σπορ» που επικαλείται πληροφορίες από την Ισπανία.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που το προφίλ του παρουσιάζει ενδιαφέρον. Πάντως, προς το παρόν η ΑΕΚ δείχνει να έχει το μυαλό της αποκλειστικά στον Σέρχιο Αραούχο, στοχεύοντας να τον έχει στο ρόστερ της και τη νέα αγωνιστική περίοδο και το ξεκαθάρισε την πλευρά της Λας Πάλμας.

Τη φετινή σεζόν ο Λιβάγια έκανε 25 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα τις οποίες συνδύασε με 5 γκολ, συν μια στο Κύπελλο με δύο γκολ.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που έχει περάσει από την Ίντερ από το 2011 έως το 2013, έχοντας 13 συμμετοχές και τέσσερα γκολ συν κάποιες συμμετοχές στη δεύτερη ομάδα των «νερατζούρι» που τον παραχώρησαν σε Τσεζένα και Λουγκάνο με τη μορφή δανεισμού. Στη συνέχεια μετακόμισε σε Αταλάντα, Ρουμπίν Καζάν και Έμπολι, ενώ το περασμένο καλοκαίρι πήγε στην Λας Πάλμας. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags