Facebook Pixel Έξαλλοι στον Πειραιά με συγκεκριμένους παίκτες - Ο ΠΑΟ έπαιρνε πρωτάθλημα και δείτε αυτοί τι έκαναν!
| 2017-06-12 14:30:00

Έξαλλοι στον Πειραιά με συγκεκριμένους παίκτες - Ο ΠΑΟ έπαιρνε πρωτάθλημα και δείτε αυτοί τι έκαναν!

Έξαλλοι στον Πειραιά με συγκεκριμένους παίκτες - Ο ΠΑΟ έπαιρνε πρωτάθλημα και δείτε αυτοί τι έκαναν!

Ποιοι δεν αντιλήφθηκαν τη σοβαρότητα αυτών που συνέβησαν χθες εντός κι εκτός παρκέ;

Όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο θέμα, οι Έλληνες παίκτες του Ολυμπιακού δεν μπορούσαν να χωνέψουν με τίποτα πώς η ομάδα τους έχασε τον φετινό τίτλο από τον Παναθηναϊκό μέσα στο ΣΕΦ, με αποτέλεσμα αρκετοί απ' αυτούς να ξεσπάσουν σε κλάματα στα αποδυτήρια.

Δε συνέβη, όμως, το ίδιο και με τους Αμερικανούς άσους της ομάδας που δεν αντιλήφθηκαν ποτέ τη σοβαρότητα των όσων συνέβησαν χθες εντός κι εκτός παρκέ.

Είναι χαρακτηριστικό δε, ότι κατά τη διάρκεια της διακοπής του αγώνα, λογω των σοβαρών επεισοδίων, υπήρχαν παίκτες των "ερυθρολεύκων" που ήταν χαλαροί στο παρκέ και ...χαμογελούσαν, όπως αναφέρουν ακόμα και "ερυθρόλευκα" Μέσα. 

Μία αντίδραση που έγινε αντιληπτή και από ανθρώπους της ομάδας, προκαλώντας κακή εντύπωση, την ώρα, μάλιστα, που οι Έλληνες παίκτες ήταν πραγματικά απαρηγόρητοι.

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι οι ξένοι άσοι των Πειραιωτών, με μοναδική εξαίρεση των Νίκολα Μιλουτίνοφ, μετά το παιχνίδι έκαναν ένα γρήγορο ντους και αποχώρησαν από το γήπεδο σα να μη συνέβαινε τίποτα, σε αντίθεση με τους υπολοίπους που για μεγάλο χρονικό διάστημα έμειναν στα αποδυτήρια, καθώς ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και προσπαθούσαν να συνέλθουν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags