Facebook Pixel Έτοιμη η Lamborghini Huracan Performante Spyder
Άλλα Σπορ
| 2017-06-12 15:36:00

Έτοιμη η Lamborghini Huracan Performante Spyder

Έτοιμη η Lamborghini Huracan Performante Spyder

Σε γειτονικό ιταλικό προάστιο, χωρίς να το περιμένει κανείς, συνελήφθη με ελάχιστο καμουφλάζ παρακαλώ, η «τόπλες» έκδοση της Lamborghini Huracan Performante, με τον κωδικό “Spyder”.

Να σημειωθεί εδώ, πως αναμένουμε να παρουσιαστεί επίσημα στα τέλη του 2017.

Δεν μας ξενίζει καθόλου που και αυτή η Huracan, παρότι Spyder, εμπιστεύεται για τις επιδόσεις τις σημαντικές υπηρεσίες του θηριώδους βενζινοκινητήρα V10 των 5,2 λίτρων με ισχύ που υπερβαίνει τους 640 ίππους αλλά ταυτόχρονα και τα 60,9 kgm ροπής. Η φίρμα έδωσε εσχάτως στη δημοσιότητα τις βελτιώσεις του, οι οποίες περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, νέα εισαγωγή αέρα, νέα εξάτμιση, αλλά και βαλβίδες τιτανίου. Η ανοιχτή Lambo, παρά τις περαιτέρω ενισχύσεις, έχει κάνει σημαντική δίαιτα προκειμένου να κρατήσει το απόβαρο σε επίπεδα που της επιτρέπουν να συναγωνίζεται την “κλειστή αδελφή” της.

Η μεγάλη χρήση carbon στο αμάξωμα βοήθησε προς αυτή την κατεύθυνση, αφού σημειώστε εδώ πως η αεροτομή, το κάλυμμα κινητήρα, το εμπρός spoiler, ο πίσω προφυλακτήρας, οι αεραγωγοί του μοτέρ και τα ενεργά πτερύγια, είναι φτιαγμένα απ’ αυτό το ελαφρύ και συνάμα ανθεκτικό υλικό. Πολύ σημαντική δουλειά συντελεί και το νέο προηγμένο ενεργό αεροδυναμικό σύστημα ALA (Aerodynamica Lamborghini Attiva), το οποίο επιτρέπει στην Huracan Performante Spyder να διαχειρίζεται ιδανικά τη ροή του αέρα, κερδίζοντας τόσο σε επιδόσεις όσο και σε κατανάλωση. Ποιος αλήθεια σκοτίστηκε για την τελευταία…;

Πηγή: newsauto.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags