Facebook Pixel Ανατροπές μετά τον τίτλο: Ποιους κρατάει και ποιους διώχνει ο Γιαννακόπουλος – Οι στόχοι του Πασκουάλ!
| 2017-06-12 15:45:00

Ανατροπές μετά τον τίτλο: Ποιους κρατάει και ποιους διώχνει ο Γιαννακόπουλος – Οι στόχοι του Πασκουάλ!

Ανατροπές μετά τον τίτλο: Ποιους κρατάει και ποιους διώχνει ο Γιαννακόπουλος – Οι στόχοι του Πασκουάλ!

Τα πάνω-κάτω φέρνει στον Εξάστερο η κατάκτηση του πρωταθλήματος μέσα στο ΣΕΦ. Τι θα συμβεί με το υπάρχον ρόστερ και πού στοχεύει ο Καταλανός τεχνικός; Ο SportDog αναλύει.

Τα δεδομένα στον Παναθηναϊκό αλλάζουν μετά τη κατάκτηση του πρωταθλήματος απέναντι στον Ολυμπιακό.

Πολλοί παίκτες ήταν φευγάτοι, ειδικά μετά τον αποκλεισμό από τη Φενέρ και όσα ακολούθησαν. Πλέον, όμως, έστω και όχι για όλους, τα πράγματα έχουν αλλάξει.

Κατ' αρχάς, να ξεκινήσουμε από αυτούς που σίγουρα μένουν και είναι οι Μπουρούσης, Παππάς, Καλάθης, Μποχωρίδης και Χαραλαμπόπουλος.

Λογικά στην ίδια πορεία θα κινηθούν και ο Ρίβερς με τον Σίνγκλετον, αν και για τον τελευταίο υπάρχει NBA out. Ο Τζέιμς είναι ελεύθερος και πριν από τους τελικούς είχε πάρει απόφαση να φύγει από την Ελλάδα. Τώρα ίσως το ξανασκεφτεί, αν ο Παναθηναϊκός του κάνει πρόταση ανανέωσης.

Οι Γκάμπριελ και Φελντέιν θα αποτελέσουν παρελθόν, με τους "πράσινους" να αναζητούν πιο δυναμικές λύσεις. Ο Γκιστ είναι ελεύθερος, έχει σούπερ προτάσεις από την Κίνα, αλλά ο Παναθηναϊκός θα θελήσει να τον κρατήσει. Άγνωστο είναι τι θα γίνει με τον Αντώνη Φώτση, ο οποίος μετά το χθεσινό παιχνίδι είπε ότι θέλει να συνεχίσει το μπάσκετ.

Στον αντίποδα, οι νταμπλούχοι θα κοιτάξουν να τονώσουν το ελληνικό τους στοιχείο. Σλούκας, Μάντζαρης, Περπέρογλου και Μήτογλου είναι στο προσκήνιο. Οι δύο πρώτες περιπτώσεις είναι πάρα πολύ δύσκολες, η τρίτη όχι απίθανη, η τέταρτη πιο βατή.

Από κει και πέρα, ο Πασκουάλ έχει έτοιμη τη λίστα του με τους ξένους παίκτες που θα επιθυμούσε να έχει. Θα την ενεργοποιήσει μόλις λυθούν οι εκκρεμότητες με τους ξένους που είναι να μείνουν και με τους Έλληνες που είναι να αποκτηθούν. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Έξαλλοι στο Λιμάνι με παίκτες τους - Ο ΠΑΟ έπαιρνε τίτλο και δείτε αυτοί τι έκαναν!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags