Facebook Pixel "Κλαίνε" οι μάνατζερ και οι παιχταράδες με τα σημερινά πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου - "Πόνεσαν" τα μάτια μας... (ΦΩΤΟ)
Life
| 2017-06-13 09:35:00

"Κλαίνε" οι μάνατζερ και οι παιχταράδες με τα σημερινά πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου - "Πόνεσαν" τα μάτια μας... (ΦΩΤΟ)

"Κλαίνε" οι μάνατζερ και οι παιχταράδες με τα σημερινά πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου - "Πόνεσαν" τα μάτια μας... (ΦΩΤΟ)

Βλέποντας κανείς τα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων καταλήγει σε μια συγκεκριμένη διαπίστωση.

Πως "ανακυκλώνονται" τα ίδια θέματα, χωρίς να υπάρχουν ιδιαίτερες αποκαλύψεις.

Η απουσία νέων ονομάτων και μεγάλων αποκαλύψεων έχει αναγκάσει τα αθλητικά πρωτοσέλιδα να ασχοληθούν με "ξαναστεναμένο" φαγητό, φέρνοντας στην δημοσιότητα, θέματα που έχουν γραφτεί κατά κόρον στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα, η Sportday έχει ξανά στο πρωτοσέλιδό της τον Πρεντόμ για τον ΠΑΟΚ, τους Εμποκού - Κλωναρίδη που κρίνουν τον σχεδιασμό του Παναθηναϊκού, την περίπτωση του Βάις στον Ολυμπιακό, όπως και τον Σκόκο στην ΑΕΚ.

Και συνεχίζουμε με την Live Sport, η οποία έχει πάλι στο ρεπορτάζ της το ενδιαφέρον της Κολωνίας και της Γκλάντμπαχ για τον Παναγιώτη Ρέτσο, ενώ ο Πρωταθλητής φέρνει ξανά στο προσκήνιο τους Ντεφούρ και Τέγιο...

Τέλος, στο εξώφυλλο της Ώρας δεν υπάρχει κάποια αποκάλυψη, παρά μόνο για το τι λένε οι Ισπανοί για τα μεταγραφικά της ομάδας...

Δείτε τα πρωτοσέλιδα:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags