Facebook Pixel "Σκάνε" μεταγραφές στον Ολυμπιακό – Αυτόν θέλει ο Χάσι για "αντι-Καρντόσο" - Απίθανο όνομα για τα χαφ
| 2017-06-13 11:45:00

"Σκάνε" μεταγραφές στον Ολυμπιακό – Αυτόν θέλει ο Χάσι για "αντι-Καρντόσο" - Απίθανο όνομα για τα χαφ

"Σκάνε" μεταγραφές στον Ολυμπιακό – Αυτόν θέλει ο Χάσι για "αντι-Καρντόσο" - Απίθανο όνομα για τα χαφ

«Φουλάρουν» για παίκτες στο λιμάνι μέσα στην εβδομάδα - Ποιον φορ έχει «σταμπάρει» ο Αλβανός κόουτς και ποιος κορυφαίος άσος στο πρωτάθλημά του ακούγεται για τον άξονα;

Αφού έκλεισαν προπονητή στον Ολυμπιακό αρχίζουν πλέον να κινούνται με πιο ζωηρούς ρυθμούς στο μεταγραφικό κομμάτι ώστε να αποκτήσουν παίκτες βάσει των υποδείξεων του Μπέσνικ Χάσι και να διαμορφώσουν το ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Οι διοικούντες των "ερυθρολεύκων" πραγματοποίησαν σύσκεψη για τα μεταγραφικά την περασμένη Παρασκευή και συμφώνησαν ότι οι εξελίξεις θα αρχίσουν να τρέχουν από τις αρχές της εβδομάδας που διανύουμε.

Μάλιστα, ήδη έχουν προκύψει ορισμένα νέα ονόματα για τις θέσεις του σέντερ φορ και του κεντρικού χαφ, στις οποίες οι Πειραιώτες χρειάζονται δεδομένα ενίσχυση.

Όσον αφορά τον επιθετικό, ένας υποψήφιος για να πάρει τη θέση του Καρντόσο φαίνεται να είναι ο Φίλιπ Τζόρτζεβιτς της Λάτσιο. Μπορεί να μην πρόκειται για μεταγραφή ...αεροδρομίου, ωστόσο είναι ένας παίκτης που ταιριάζει απόλυτα στα "θέλω" του Χάσι, ο οποίος επιθυμεί την απόκτηση ενός φορ με τα χαρακτηριστικά και τον σωματότυπό του.

Η Λάτσιο θέλει οπωσδήποτε να παραχωρήσει τον Σέρβο, που έχει φθίνουσα πορεία από τότε που μετακόμισε στην Ιταλία, γεγονός που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στους τραυματισμούς που αντιμετώπισε. 

Πάντως, ο Τζόρτζεβιτς δεν είναι ο μοναδικός επιθετικός που εξετάζεται και, όπως ακούγεται, μόνο αν η Λάτσιο ρίξει τις απαιτήσεις της, θα απασχολήσει πιο σοβαρά τους Πειραιώτες. 

Αντίστοιχα, για τη θέση του κεντρικού χαφ, οι Κροάτες επιμένουν να συνδέουν τον Ολυμπιακό με δυο δύσκολες περιπτώσεις παικτών, αμφότεροι της Ριέκα. Ο ένας είναι ο Φίλιπ Μπράνταριτς, ο οποίος όμως στην πραγματικότητα δεν απασχολεί ιδιαίτερα τους "ερυθρόλευκους". Αφενός δεν αποτελεί κάτι το φοβερό από πλευράς αξίας και αφετέρου η κροατική ομάδα έχει πολύ υψηλές απαιτήσεις.

Όσο για τον δεύτερο, αυτός όντως απασχολεί, αλλά είναι εξίσου πολύ δύσκολος στόχος. Ο λόγος για τον κεντρικό χαφ, Φράνκο Αντρισάγεβιτς, τον κορυφαίο παίκτη του φετινού κροατικού πρωταθλήματος.

Εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, μόνο που έχει συμβόλαιο με τη Ριέκα, οι απαιτήσεις είναι εξίσου υψηλές και το εγχείρημα να τον αποκτήσει ο Ολυμπιακός μόνο εύκολο δεν είναι...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags