Facebook Pixel Τα απίστευτα λεφτά του ΠΑΟ σε Μάντζαρη, τι ομάδα είναι και η ατάκα που του είπε ο Σπανούλης!
| 2017-06-13 22:19:00

Τα απίστευτα λεφτά του ΠΑΟ σε Μάντζαρη, τι ομάδα είναι και η ατάκα που του είπε ο Σπανούλης!

Τα απίστευτα λεφτά του ΠΑΟ σε Μάντζαρη, τι ομάδα είναι και η ατάκα που του είπε ο Σπανούλης!

Στην… τελική ευθεία η υπόθεση του Έλληνα άσου, ο οποίος δέχεται πιέσεις και από τις δύο ομάδες. Από τι θα κριθεί η απόφασή του, τι τον συμβούλευσε ο αρχηγός του Ολυμπιακού.

Μέσα στην εβδομάδα θα γίνει η πρώτη συνάντηση του Ολυμπιακού με τον Βαγγέλη Μάντζαρη για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Το πλέον σίγουρο είναι ότι οι Πειραιώτες δεν πρόκειται να δώσουν περισσότερα χρήματα από όσα δίνει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος σύμφωνα με όσα έχουν κυκλοφορήσει, έχει... ρίξει στο τραπέζι μία εξαιρετικά μεγάλη πρόταση, με ετήσεις αποδοχές που ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο ευρώ!

Από κει και πέρα, όμως, έχουν άλλα ατού για να κρατήσουν τον διεθνή γκαρντ στο Λιμόνι. Οπως ότι ξέρει άριστα ο ένας τον άλλον μέσα στην ομάδα, έχει τον ρόλο του, ενώ τον αγαπάει πάρα πολύ και ο κόσμος. Αυτό άλλωστε προσπάθησε να του εξηγήσει και ο ηγέτης των Πειραιωτών τις τελευταίες ημέρες.

“Μείνε να είμαστε και πάλι δυνατοί και του χρόνου να παλέψουμε, ώστε να έρθουν τα καλύτερα” φέρεται να είπε στον Μάντζαρη ο αρχηγός των Πειραιωτών, Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος, όπως είναι φυσικό, θέλει δίπλα του την επόμενη σεζόν και τον Περιστεριώτη γκαρντ και τον Πρίντεζη.

Για τον Μάντζαρη πάντως δεν είναι εύκολη απόφαση και θα γίνει πιο δύσκολη, αν τα χρήματα, που θα του προσφέρει ο Ολυμπιακός, θα απέχουν πολύ από αυτά, που δίνει ο Παναθηναϊκός.

Το γεγονός ότι ο διεθνής γκαρντ έχει “πράσινα” αισθήματα (βρέθηκε ως φίλαθλος του Παναθηναϊκού στο φάιναλ-φορ του 2011) δεν θα παίξει ρόλο, αφού πάνω από όλα είναι επαγγελματίας. Συν τοις άλλοις, έξι χρόνια στον Ολυμπιακό, έχει δεθεί πολύ με την ομάδα και τον κόσμο της, οπότε αυτά πλέον δεν ισχύουν σε αυτή την χρονική περίοδο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ συνέντευξη στο SportDog από τον Τόλη Κοτζιά:

Αποκαλύψεις για Πρίντεζη-Μάντζαρη - "Περπέρογλου και Μήτογλου σε ΠΑΟ - Θέλει ...Τζέιμς ο Ολυμπιακός"!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags