Facebook Pixel Τι καιρό θα μας κάνει σήμερα;
Life
| 2017-06-15 07:00:00

Τι καιρό θα μας κάνει σήμερα;

Τι καιρό θα μας κάνει σήμερα;

Την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017 από τις νυχτερινές ώρες έως και το ξημέρωμα τοπικές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλώνονται στο Βόρειο, στο Βορειοανατολικό και στο Δυτικό Αιγαίο καθώς και σε παράκτιες περιοχές της Μακεδονίας, της Θράκης, της Ανατολικής Θεσσαλίας και στην Εύβοια.

Τα φαινόμενα θα είναι πιο γενικευμένα και εντονότερα πάνω από τη θάλασσα, αλλά σταδιακά θα εξασθενήσουν και στις περισσότερες περιοχές θα σταματήσουν. Βροχές ή καταιγίδες θα εκδηλωθούν εκ νέου μετά το μεσημέρι σε ορεινά κυρίως τμήματα της Μακεδονίας και της Θράκης. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται αρχικά καλές καιρικές συνθήκες, αλλά τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες, από το ύψος της Στερεάς και βορειότερα. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα κυρίως στα ορεινά.

Στη Λέσβο τις πρωϊνές ώρες υπάρχει αυξημένη πιθανότητα εκδήλωσης βροχών και καταιγίδων. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί με εντάσεις έως 6 μποφόρ, αλλά σταδιακά θα εξασθενήσουν.

Η θερμοκρασία στη Βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 15 έως 30 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 17 έως 32, στη Δυτική Ελλάδα από 17 έως 31 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 17 έως 33 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 18 έως 31 βαθμούς, ενώ στα Δωδεκάνησα και στην Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 31 και 33 βαθμούς αντίστοιχα.

Στο Βόρειο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά ανατολικοί βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, αλλά από το μεσημέρι και μετά θα εξασθενήσουν σημαντικά. Στο υπόλοιπο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις που μόνο τοπικά θα φτάνουν τα 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν ασθενείς έως μέτριοι δυτικοί άνεμοι.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανόν καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι, αλλά σταδιακά θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 31 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται τοπικές βροχές έως το ξημέρωμα, με τα φαινόμενα γρήγορα να σταματούν. Τις θερμές ωστόσο ώρες της ημέρας πρόσκαιροι όμβροι ή καταιγίδες ενδέχεται να εκδηλωθούν κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 28 βαθμούς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags