Facebook Pixel "Ο ΠΑΟΚ θέλει καλύτερο από τον Ίβιτς"
| 2017-06-15 13:17:00

"Ο ΠΑΟΚ θέλει καλύτερο από τον Ίβιτς"

"Ο ΠΑΟΚ θέλει καλύτερο από τον Ίβιτς"

Ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Γιώργος Τουρσουνίδης, σε δηλώσεις του στο "Metropolis 95,5" ανέφερε πως ο Δικέφαλος χρειάζεται καλύτερο προπονητή από τον Σέρβο, ενώ ανέδειξε επίσης τη σημασία απόκτησης υψηλού επιπέδου ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Για ένα ακόμη καλοκαίρι, ενώ θα έπρεπε να είναι στρωμένα τα πράγματα και να συζητούμε τώρα για τους παίκτες που θα έρθουν και τον σχεδιασμό, ο ΠΑΟΚ είναι μετέωρος. Αναζητείται ο επόμενος προπονητής και οι μεταγραφές αργούν, ενώ σε 10-12 μέρες ξεκινά η προετοιμασία. Ελπίζω και εύχομαι όσο το δυνατόν συντομότερα να βρεθεί ο προπονητής. Όλοι λέγαμε ότι μετά από αυτήν την χρονιά η παραμονή του Ίβιτς είναι σχεδόν δεδομένη. Ξαφνικά, δεν ξέρω γιατί, ο Ίβιτς αποφάσισε να αποχωρήσει. Πρέπει όσο το δυνατόν συντομότερα, ει δυνατόν σήμερα ή αύριο, να βρουν τον κατάλληλο προπονητή. Σίγουρα οι συνθήκες στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι οι ιδανικότερες, όμως, θέλω να πιστεύω πως μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, με έναν άνθρωπο σαν τον Ιβάν Σαββίδη και τις πρωταγωνιστικές βλέψεις που έχει, μπορεί να φέρει έναν ικανό προπονητή για να δημιουργήσει μια ανάλογη ομάδα».

Για το τι είδους προπονητή χρειάζεται ο ΠΑΟΚ: «Θέλει 100% έναν καλύτερο προπονητή από τον Ίβιτς. Να είναι ένας σοβαρός προπονητής που θα έχει τη δυνατότητα και τις γνώσεις, ώστε να έρθουν και οι ανάλογοι παίκτες. Εκεί στέκομαι εγώ περισσότερο. Στους παίκτες που θα έρθουν για να γίνει ένα σύνολο που θα υλοποιήσει τους στόχους της ομάδας».

Για την πιθανότητα ο επόμενος προπονητής να θέλει να φέρει δικούς του παίκτες στον ΠΑΟΚ: «Πάντα ο κάθε προπονητής έχει στο μπλοκάκι του παίκτες που τους γνωρίζει και έχει συνεργαστεί μαζί τους. Το θέμα είναι να γίνει μια συνεννόηση προπονητή – διοίκησης, να οριοθετηθούν οι στόχοι που πρέπει να φτάσει η ομάδα και να γίνουν οι ανάλογες κινήσεις. Δεν διαφωνώ να φέρει δικούς τους παίκτες, αρκεί να είναι αντάξιοι του στόχου που θα τεθεί. Αλλά να έρθει κάποιος παίκτης απλά και μόνο επειδή είναι δικός του και δεν μπορεί να προσφέρει ή είναι ισάξιος κάποιου ήδη υπάρχοντα διαφωνώ. Στον ΠΑΟΚ πρέπει να έρθουν παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά, θα έχουν προσωπικότητα, ηγετική φυσιογνωμία και θα μπορούν να διαχειριστούν τις συνθήκες που θα συναντήσουν. Πρέπει οι άνθρωποι της ομάδας να βάλουν σε μια τάξη τα πράγματα και να διαμορφώσουν μια τέτοια κατάσταση, ώστε η ομάδα να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα. Κι όταν λέω επιθυμητά επίπεδα, εννοώ να δημιουργηθεί μια ομάδα που θα κατακτήσει το Πρωτάθλημα και θα παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags