Facebook Pixel "Φανταστική επιλογή ο Στανόγεβιτς"!
| 2017-06-16 11:12:00

"Φανταστική επιλογή ο Στανόγεβιτς"!

"Φανταστική επιλογή ο Στανόγεβιτς"!

Ο Ίβιτσα Ίλιεφ τεχνικός διευθυντής της Παρτίζαν και παλιός παίκτης του ΠΑΟΚ μίλησε στον Arena fm και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον νέο προπονητή της ομάδας Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς...

Αναλυτικά:

«Τον ξέρω πολύ καλά τον Στανόγιεβιτς, αφού έπαιξα μαζί του πριν πολλά χρόνια, αλλά ήταν και προπονητής μου. Συγχαρητήρια στον Ίβιτς για το κύπελλο και την καλή χρονιά, όμως είμαι πολύ σίγουρος ότι τώρα με τον Στανόγιεβιτς έκανε φανταστική επιλογή ο ΠΑΟΚ. Είναι προπονητής με πολύ ενέργεια και σίγουρα ο καλύτερος προπονητής που είχα.

Σαν χώρα έχουμε πολλούς παίκτες και προπονητές που έχουν κάνει πολλά σημαντικά πράγματα στην Ελλάδα, έχουμε πολλά κοινά σαν λαοί, αλλά το παρελθόν του και η ποιότητά του είναι οι λόγοι για τους οποίους νομίζω ότι τον επέλεξε ο ΠΑΟΚ.

Μίλησα πολύ για τον Λεονάρντο, αλλά δε θέλουμε να τον πουλήσουμε. Και η τιμή του είναι πολύ υψηλότερη από αυτή του Πρίγιοβιτς που ήταν η ακριβότερη μεταγραφή του ΠΑΟΚ.

Θα δείτε το χαρακτήρα του Στανόγιεβιτς. Του αρέσει να παίζει σε καυτές έδρες όπως είναι η Τούμπα. Ξέρει να παίρνει σημαντικά και μεγάλα ματς.

Ο ΠΑΟΚ έκανε φανταστική επιλογή. Δώστε του λίγο χρόνο να προσαρμοστεί και δείτε τι μπορεί να κάνει.»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags