Facebook Pixel "Αφωνοι" οι οπαδοί του ΠΑΟΚ με τον Στανόγεβιτς - Οι συγκρίσεις με Χάσι και η συνεργασία με ...Ολυμπιακό!
| 2017-06-16 11:15:00

"Αφωνοι" οι οπαδοί του ΠΑΟΚ με τον Στανόγεβιτς - Οι συγκρίσεις με Χάσι και η συνεργασία με ...Ολυμπιακό!

"Αφωνοι" οι οπαδοί του ΠΑΟΚ με τον Στανόγεβιτς - Οι συγκρίσεις με Χάσι και η συνεργασία με ...Ολυμπιακό!

«Πάγωσε» η Θεσσαλονίκη με τον νέο τεχνικό του Δικεφάλου - Ποιος τον έφερε στην Τούμπα και ποιον πρώην κόουτς της ομάδας ...θυμίζει; Ποια η «σχέση» του με τους Ερυθρόλευκους;

Με την απορία έχουν μείνει οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ακούγοντας σήμερα το πρωί πως το όνομα του "εκλεκτού" για τον "ασπρόμαυρο" πάγκο είναι ο Σέρβος Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, ο οποίος δεν έχει πλούσιο βιογραφικό και σίγουρα δεν είναι ο προπονητής από το "πάνω ράφι" που θα περίμεναν να έρθει στην ομάδα τους, σύμφωνα και με όσα ισχυρίζονταν οι άνθρωποι του συλλόγου.

Μάλιστα, όσοι γνωρίζουν τι έχει κάνει στην καριέρα του μέχρι τώρα ο 43χρονος κόουτς, λένε ότι θυμίζει κάτι από τον Ιταλό Μάριο Μπερέτα, τον οποίο είχε φέρει ο Θοδωρής Ζαγοράκης χωρίς περγαμηνές στην Τούμπα αντί του Φερνάντο Σάντος και έφυγε από την ...προετοιμασία.

Ο συγκεκριμένος τεχνικός αποτελεί 100% προσωπική επιλογή του Ιβάν Σαββίδη, μετά από πρόταση του Ζβόνιμιρ Βούκιτς, ενώ βρίσκεται, σύμφωνα με τις πληροφορίες του SportDog, από χθες στο Μακεδονία Παλλάς.

Το θέμα, φυσικά, είναι ότι ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς δεν μπορεί να κάνει "γκελ" στον κόσμο κι αυτό θα φανεί το αμέσως επόμενο διάστημα.

Εξάλλου, από τον Δικεφάλο έβγαινε όλο το προηγούμενο διάστημα ότι ο Ιβάν Σαββίδης προσφέρει ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο για έναν τεχνικό από το "πάνω ράφι", κάτι το οποίο τελικά δε συνέβη.

Ήδη, μάλιστα, υπάρχουν αρκετοί στη Θεσσαλονίκη που κάνουν συγκρίσεις με τον ...Χάσι του Ολυμπιακού, θεωρώντας πως ακόμα και ο Αλβανός προπονητής έχει πιο σοβαρό βιογραφικό από τον Σέρβο.

Το πιο "πιπεράτο" παρασκήνιο, μάλιστα, από τη συγκεκριμένη κίνηση του ΠΑΟΚ είναι ότι η τελευταία ομάδα του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, η Bejing Enterprises από την Κίνα, είναι ο σύλλογος που έχει κάνει συνεργασία ο Ολυμπιακός σε επίπεδο ακαδημιών…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags