Facebook Pixel Μεγάλη αποκάλυψη για Στεφανίδη! Οι φόβοι και το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε
Life
| 2017-06-21 11:50:00

Μεγάλη αποκάλυψη για Στεφανίδη! Οι φόβοι και το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε

Μεγάλη αποκάλυψη για Στεφανίδη! Οι φόβοι και το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε

Η χρυσή Ολυμπιονίκης του επί κοντώ, στο Ρίο, εξομολογείται τα πάντα για την καριέρα και το άθλημά της στην εκπομπή «Σπορ Ιστορίες», στην ΕΡΤ.

Μία ιστορία διαφορετική από τις άλλες θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές, την Τετάρτη 21 Ιουνίου, στις 22:15, στη εκπομπή της ΕΡΤ, «Σπορ Ιστορίες». Ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου φιλοξενεί την χρυσή Ολυμπιονίκη του Ρίου, στο επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη, στην πρώτη, μεγάλη, τηλεοπτική συνέντευξη της καριέρας της.

Δεν πρόκειται όμως για μία κοινή συνέντευξη! Η διαφορά της συγκεκριμένης εκπομπής, με τις υπόλοιπες, είναι ότι δεν μιλούν άλλοι για τον πρωταγωνιστή. Είναι η πρώτη φορά στα 20 χρόνια της εκπομπής «Σπορ Ιστορίες» που μιλάει ο πρωταγωνιστής για τον εαυτό του, δηλαδή η Κατερίνα Στεφνίδη και κανείς άλλος, με εξαίρεση μία μικρή παρέμβαση του συζύγου και προπονητή της, Μίτσελ Κρίερ.

Η εκπομπή θα παρουσιάσει ανέκδοτο οπτικοακουστικό υλικό από τα πρώτα βήματα της Ελληνίδας πρωταθλήτριας στο επί κοντώ, η οποία διατηρεί ρεκόρ 4,86 μέτρα στον ανοιχτό και 4,90 μέτρα στον κλειστό στίβο. Στην οθόνη της ΕΡΤ θα προβληθούν πλάνα, από το αρχείο του πατερά της, το οποίο φυλά από την ηλικία που η Κατερίνα ήταν 12 ετών, αλλά και απ' όλους τους μεγάλους αγώνες της.

Η εκπομπή γυρίστηκε σε δύο επίπεδα. Στο πρώτο, το οποίο εκτυλίχθηκε στον Αθλητικό Όμιλο Φιλοθέης, εκεί που μεγάλωσε αθλητικά, η Κατερίνα μιλάει για την καριέρα και τις επιτυχίες της. Στο δεύτερο αναφέρεται στο επί κοντώ ως άθλημα και δίνει τη δική της προπονητική προσέγγιση. Αυτή είναι η διαφορετικότητα της συγκεκριμένης εκπομπής, η οποία μοιάζει περισσότερο με ντοκυμανταίρ παρά με συνέντευξη. Η Στεφανίδη αναλύει το άθλημά της.

Εκτός από μυστικά, ανέκδοτα περιστατικά, στιγμές από αγώνες, η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο, έκανε μία μεγάλη αποκάλυψη! Εξομολογήθηκε, ότι έχει υψοφοβία, κάτι που σίγουρα φαίνεται οξύμωρο, δεδομένου του αθλήματός της. Η Κατερίνα όμως δίνει τη δική της εξήγηση σε αυτό το προσωπικό φαινόμενο. Μίλησε για την ριψοκινδυνότητα του αθλήματός της και αναφέρθηκε στην «τρέλα» των επικοντιστών, οι οποίοι παίρνουν και το ρίσκο στο σπορ που αγωνίζονται.

Παράλληλα η Στεφανίδη έκανε ξεχωριστή αναφορά στο πρόβλημα που είχε με τα κιλά της και αναφέρθηκε σε πράγματα, για τα οποία δεν έχει μιλήσει ποτέ, για τις προπονήσεις και την καθημερινότητά της.

Πρόκειται για μία εξομολόγηση εκ βαθέων της Κατερίνας Στεφανίδη, την οποία αξίζει να παρακολουθήσετε. Συνεπώς, την Τετάρτη 21 Ιουνίου, μετά το δελτίο ειδήσεων, παραμείνετε συντονισμένοι στην ΕΡΤ και στην εκπομπή, «Σπορ Ιστορίες», η οποία κάνει σέντρα στις 22:15 το βράδυ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags